İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. EDİRNE İGFA- İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, mesajında şu ifadelere ter verdi; Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV) “Cennet annelerin ayakları altındadır” kelamlarıyla en hoş formda lisana getirmiş olup anne sevgisinin bir güne sığmayacak kadar sevgiyi hak eden annelerimize bu hoş gün vesilesiyle sevgi ve hürmetlerimizi iletme fırsatı buluyoruz.

Milletçe anneye gösterdiğimiz sevginin, hürmetin sembolü olarak aziz yurdumuzun bir ismi da Anadolu değil midir? Vatanımızla eş bedel tuttuğumuz bedelli varlıklarımız olan analarımız, fedakârlık, sabır, sevgi ve müsamaha ile dünyanın en şanlı vazifesini yerine getirirken; merhametin ve koşulsuz sevginin sembolüdürler.”

Başkan Demir, “Karşılıksız sevginin, derin hürmetin, eşsiz fedakarlığın, sonsuz merhametin ve engin sabrın şefkat dolu yüreklerin buluştuğu annelerimize, insanlığın ömrünü tehdit eden bu salgın periyodunda de hayatı en hoş haliyle meskene sığdırdıkları için şükranlarımı sunuyor, tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” tabirlerini kullandı.