İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 10. Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile organik sektörünün Türkiye’deki tek ihtisas fuarı olan 11. Ekoloji İzmir Fuarı'na yoğun ziyaretçi görüyor.İZMİR (İGFA) - Üretici, ithalatçı, distribütör, şef, gıda sektörü profesyonelleri, şişe ve ambalaj üreticileri, makina üreticileri, zincir süpermarket alım heyetleri, zincir otel satın almacıları ve tüm sektörel ziyaretçilerin bir araya geldiği Olivtech Fuarı, fuarizmir C holünde; organik sertifikalı ürünlerin ve sektörün tüm paydaşlarının yer aldığı Ekoloji İzmir, fuarizmir B holünde gerçekleşiyor.

Fuarlar kapsamında birçok ünlü ismin katıldığı söyleşiler ve yemek şovları devam ederken; zeytinyağı tadım alanı, Eko Pazar ve Türkiye ve Akdeniz’den katılacak küçük üreticileri dünya ile buluşturarak ülkenin ve İzmir’in marka değerini artıracak Terra Madre Anadolu fuarının tanıtım standı dikkat çekiyor.+

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Fuar etkinlikleri kapsamında 10. Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’nda düzenlenen “IOC - UZZK Türkiye 2022 Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması Ödül Töreni”nde ödüller sahiplerini buldu. 

Uluslararası Zeytin Konseyi (IOC) himayelerinde, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından düzenlenen Türkiye Kalite Ödülü Natürel Sızma Zeytinyağı Yarışmasını kazananlara sertifika ile birlikte her bir kategori için altın, gümüş ve bronz madalya takdiminde bulunuldu. 

Olivtech ve Ekoloji İzmir fuarları bugün ve Pazar günü halka açık olup, ücretsiz olarak 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.