Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Tomarza İlçesi’nde 2021 yılında 11 milyon 328 Bin TL değerinde altyapı yatırımı yaptı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri’nin tamamında altyapı hizmetlerini eşit şekilde sürdürmeye gayret eden KASKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılında da merkez, ilçe ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. 

Bu kapsamda tüm ilçelerde olduğu gibi Tomarza’da da altyapı yatırımları ihtiyaca uygun olarak ardı ardına yapıldı. Bölgede çözüm odaklı projeler ile sorunsuz altyapı ağı oluşturularak insan sağlığı ve temiz içme suyu sürekliliği sağlanmış oldu. İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi, içme suyu, kanalizasyon, sondaj kuyusu gibi hizmetler kapsamında ilçeye 11 milyon 328 Bin TL değerinde altyapı yatırım yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Sağlam altyapı sağlam gelecek’ hedefiyle 2021 yılında yatırımlara ivme kazandırıldığını belirterek, “Güzel kentimizin güzel insanları için ne yapsak az” dedi.