Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘Kariyer Günleri’ kapsamında Hacılar ilçesinde 300 öğrenciyle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Hacılar ilçesinde Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi, Baki-Ayşe Simitçi Anadolu Lisesi ve Ali İhsan Kalmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Hacılar Ahmet Kilci Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile 300 öğrenci ve öğretmenin katıldığı programda, Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle keyifli ve samimi bir ortamda söyleşi gerçekleştirdi.

Kayseri’de yürüttükleri eğitim faaliyetleri ve genç dostu projelerle ilgili çalışmalardan bahseden Büyükkılıç, kentte eğitim, öğretim kalitesinin artması için gayretlerinin süreceğini ifade etti.

Bir doktor başkan olarak gelişen teknolojinin ardından dijital unutkanlığa karşı gençlere uyarılarda bulunan Büyükkılıç, sorduğu bir soruyu cevaplayan öğrenciye bisiklet hediye ederken, teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmine öğrencileri misafiri olarak izletme sözü verdi.