Kayseri'de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kocasinan Mahalle Başkanlarıyla bir araya gelerek, sosyal belediyecilik, kentsel dönüşüm, altyapı ve ulaşım ile ilgili çalışmalarını sunum eşliğinde anlattı. Çolakbayrakdar, kendi imkanlarıyla kentsel dönüşüm yapan tek belediye olduklarını söyledi.Mehmet UZEL (Kayseri İGFA) - Kocasinan Akademi Mimarsinan Tesisi Alice Deluxe Düğün Salonu’nda düzenlenen programa; AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, belediye meclis üyeleri ve 93 mahalle başkanı katıldı.

Kayseri’ye yakışır sosyal belediyecilik hizmetleri yaptıklarını vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ,insan odaklı bir hizmet anlayışıyla Kayserililere hizmet verdiklerine dikkati çekti. İlçede yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri vatandaşlara haftanın 7 günü bir öğünlük sıcak yemek hizmetini vermeye başladıklarını anlatan Çolakbayrakdar, yaklaşık 2 aydır büyüklerin duasını aldıklarını söyledi.

Özellikle yeni başlattığımız uygulamayla kırsal mahallelerdeki vatandaşlara her türlü giysiyi ulaştırdıklarını belirten Çolakbayrakdar, "Sosyal Marketimizle ise kayıtlı ailelerimize sıfır ürünlerle alışveriş keyfi yaşatıyoruz. Çölyaklı ailelere glütensiz ürün paketi dağıtıyoruz. Kayseri’de ilk başlattığımız ve diğer belediyelere örnek olan paketimizin ardından Glütensiz Kayseri Mutfağı projemizi de hayata geçireceğiz. Kocasinan bölgesinde doğan her bebeği ‘Hoş Geldin Bebek’ setiyle karşılıyoruz. Yardıma muhtaç asker ailelerine asker yardımı yapıyoruz. Kocasinan Akademi ile de eğitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatın her alanında 7’den 70’e herkese hizmet ediyoruz. Değişik branşlarda eğitim faaliyeti yürütüyoruz. ‘Robotik Kodlama’ kursuyla çocuklarımızı, insansız hava araçlarını yapabilecekleri donanıma kavuşturuyoruz. Hizmetlerimizle Kocasinan’a, Kayseri’ye değer katıyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak, eğitimden sağlığa, kültürden sanata hayatın her alanında ilçe sakinlerinin yanında yer alarak, Kocasinan’da yaşamanın ayrıcalıklı olduğunu gösteriyoruz” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, imkanlar ölçüsünde Kocasinan’daki 93 mahallenin her bir köşesinde en iyi şekilde hizmetler ürettiklerini ve şehre daha güzel hizmetler yapabilmek için üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Toplantıda AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise Kocasinan İlçesi’nde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, “Gayretli ve emekleriyle Kocasinan’ı daha iyi konuma getiren ve durmadan çalışan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetleri takdir eden vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan da yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.