Kocaeli'de Derince İshakçılar Mahallesi Güreş Alanı Tribün Çatı Kapatılması işi için ihale düzenledi.KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürüyor.

Amatör spor kulüpleri başta olmak üzere sporun her branşına destek veren Büyükşehir, ata sporumuz güreşe katkılarını da artırıyor. Sekapark Yağlı Güreşleri’ni Türkiye’nin sayılı organizasyonlarından biri haline getiren Büyükşehir, Kocaeli genelindeki güreş alanlarının düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Büyükşehir, bu kapsamda Derince İshakçılar Mahallesi Güreş Alanı Tribün Çatı Kapatılması işi için ihale gerçekleştirdi. Büyükşehir Hizmet Binası İhale Salonu’nda düzenlenen ihaleye iki firma teklif verdi. Yazar Bilişim İnşaat 7 milyon 373 bin 207 TL ile en düşük teklifi verirken RG İnşaat + Güney Asfalt ortaklığı 8 milyon 636 bin 402 TL’lik teklif sundu.

180 GÜNDE TAMAMLANACAK

Tribün çatı kapatılması işi kapsamında 2000 metrekare güreş alanında tribün çatısının kapatılması işlemi yapılacak. İhale komisyonunun değerlendirmesinin ardından sözleşme imzalanacak. Sözleşme tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 180 gün içerisinde iş tamamlanacak.