İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’ni (İZGİM) ziyaret eden Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, çok beğendiği merkezden övgü dolu sözlerle bahsetti. KOCAELİ (İGFA)- Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman, İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'ni (İZGİM) ziyaret etti. 

Yaman ziyaretinde İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İZGİM çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aldı. Sevgi Yaman atölyelerde bulunan girişimci kadınlarla sohbet ederek hayata geçirilen projenin önemine vurgu yaptı. 

Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sevgi Yaman ziyarete dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz gün İzmit Belediyesi’nin faaliyete geçirmiş olduğu Kadın Girişimci Merkezindeydim. Psikoloğundan sosyoloğuna diyetisyeninden spor salonuna, merkezi kullandığınızda çocuğunuzu bırakabileceğiniz çocuk bakım odasına ilaveten profesyonelce yapılan seramik atölyesi, keçe dikim atölyesi, deri dikim atölyesi gibi atölyelerin bulunduğu çok sıcak çok nezih üreten ve yine İzmit Belediyesi desteğiyle kadınların ürettikleri ürünleri pazara kolaylıkla ulaştırabildiği eşine benzerine çok rastlayamadığımız bir merkez olmuş" dedi.