Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi personeli ile iftar programında bir araya geldi. Başkan Işık, iftar programında tüm personele emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.KÜTAHYA İGFA- Belediye personeli ile iftar programlarında buluşmaya devam eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, dün akşam Özel Kalem, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Hukuk İşleri, Yazı İşleri, Mali Hizmetler, Etüd Proje, Strateji Geliştirme, Kadın ve Aile Hizmetleri Sosyal Yardım İşleri, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol, Hal, Zabıta Müdürlüğü personeli ile birlikte Kütahya Belediyesi’nin iştiraki olan Simpaş A.Ş., Belde A.Ş. ve Personel A.Ş.’nin çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

2 yıllık pandemi süreci nedeniyle bu tür etkinlikleri yerine getiremediklerini hatırlatan Başkan Işık, 2019 yılında belediye önünde ramazan ayı süresince iftar yemeklerinin düzenlediğini belirterek, bu yıl ki ramazan ayında personel ve aileleriyle birlikte iftar düzenlendiklerini söyledi. Başkan Işık, “Bir geleneği başlatalım, 30 sene 40 sene belediyede emek veripte, bir gün bir arada olamamış birçok hemşehrimizin olduğunu bildiğimiz için, emeklilerimiz dahil olmak üzere sizleri davet ettik, kırmadınız geldiniz, hepinize şahsım ve belediyemiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçmiş kadir gecemiz ve yaklaşan mübarek Ramazan Bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlara, ramazanlara, birlikte tüm sevdiklerimizle beraber eriştirmeyi Cenab-ı Allah hepimize nasip eylesin” dedi.  

Geride kalan 3 yıllık süre içinde, Kütahya Belediyesi personeli ile Kütahya’ya değerli hizmetler verildiğini ifade eden Başkan Işık, verilen hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Bu noktalara kolay gelinmediğine değinen Başkan Işık, “iki yıllık süreçte bazılarımız sevdiklerimizi kaybetti, bazılarımız bu hastalığı yenebildi. O dönemde birçok zorda kalan hemşehrimizin yanında olmaya gayret ettik. Esnafımız başta olmak üzere bu kapıda hiçbir hemşehrimize hayır dememeye özen gösterdik. Az ya da çok katkı yapmaya özen gösterdik. Sosyal sorumluluk projelerimizden birisi olan Hilal Kart uygulamamızı genişlettik. 3 yıllık süre içinde 36 bin aileden 110 bin hemşehrimize Hilal Kart ile zor zamanlarında yanında olduk. Gerek gıda bankacılığı, gerekse giysi bankacılığı, ikinci el eşya bankacılığı, Bereket Kart ile yardımlarımız sürdü. Bundan sonra sosyal sorumluluk projelerimiz genişleyerek devam ederken hem de vatandaşımızın beklentisi olan şehrimizin çehresini değiştirecek olan vizyon projelerimizi şehrimize kazandırmaya gayret ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, birimlerden emekli personele teşekkür belgelerini vererek, Kütahya’ya ve Kütahya Belediyesine verdikleri hizmetler için teşekkür etti ve emeklilik yaşantılarında aileleri ile birlikte sağlıklı günler diledi.