Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarının yanı sıra, yoğun kar yağışı nedeniyle şehirlerarası yolculuk yapan ve yolların kapalı olmasından dolayı Malatya’da misafir edilen yolculara MAŞTİ’de Sağlık Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile KIZILAY tarafından sıcak çorba ikramında bulunuldu.MALATYA (İGFA)- Yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle MAŞTİ’de mahsur kalan vatandaşların mağdur olmamaları noktasında Büyükşehir Belediyesi gerekli bütün tedbirleri alarak gerekli çalışmaları koordineli bir şekilde sürdürüyor.

Yapılan çorba ikramından dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden yolculardan Malatya’dan Şanlıurfa’ya gitmek için MAŞTİ’de ulaşımın sağlanmasını bekleyen üniversite öğrencisi Veysel Çiftçi, “Malatya’da öğrenciyim. Şanlıurfa’ya seyahat edeceğim Pazar gününden itibaren gitmek için bekliyoruz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz. Çorba ikramında bulunuyorlar. Kendisine yolda kalan vatandaşlara yardım ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Otobüs seferlerinin başlamasını bekleyen yolculardan Levent Pamukçu, “MAŞTİ’de otobüsümüzün hareket etmesini bekliyoruz. Büyükşehir Belediyesine ve Kızılay’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Soğuk kış gününde bekleyenler için çorba ikramında bulunmak iyi bir hizmet” ifadelerini kullandı.

Hakkâri’den Elbistan’a gitmek için yolculuk yapan ve şehirlerarası ulaşımın kapalı olmasından dolayı Malatya otogarında otobüs seferlerinin başlamasını bekleyen yolculardan Tuğba Boyraz , “Sabah saatlerinden itibaren MAŞTİ’de bekliyoruz. Çorba ikramı çok iyi geldi. Gerçekten çok güzeldi. Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Böyle bir hizmeti hiçbir yerde görmedik” diye konuştu.