Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kent merkezinde Alaybey ve Laleli pazaryerinde etiket denetimi yaptı. MANİSA (İGFA) - Manisa'da kent merkezinde Alaybey ve Laleli pazaryerinde yapılan etiket denetiminde eksik, tutarsız ya da yanlış fiyat bilgilerinin önüne geçmek amacıyla yapılan denetime vatandaşlar tam not verdi.

Yanıltıcı fiyat etiketleriyle vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması amacıyla pazaryerlerinde denetimlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, bu kez Alaybey ve Laleli pazaryerinde denetimde bulundu.

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş’ın da katıldığı denetim pazaryerlerinde tezgahlar tek tek kontrol edilerek, fiyat etiketlerinde ‘yarım kilo’ ibaresinin kullanılmaması gerektiği belirtildi. 

Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, vatandaşların ve esnafın zarar görmemesini sağlayacak şekilde bu sorunun çözümü için çaba göstereceklerini belirtti. Bulgay, “Bunları sorun olarak biz de görüyoruz. Çözümü de inşallah hep beraber bulacağız” dedi.