Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü dilencilere karşı yürüttüğü çalışmaları sürüyor.MUĞLA (İGFA)- Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Aydın, Denizli gibi yakın il ve ilçelerden gelerek Milas
genelinde bulunan cami,kaldırım ve Pazar yerleri gibi yerlerde halkın manevi duygularını istismar ederek para dilenen dilencilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Ramazan ayı dolayısıyla artan dilencilere karşı gerçekleştirilen uygulamada dilenciler çocuklarıyla birlikte dilenirken zabıta ekipleri tarafından ele geçirildi.Yakalanan dilenciler Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasına getirildi. Dilencilerin üst aramaları yapılarak üstlerinden çıkanlar tutanakla tespit edilerek kayıt altına alındı. Uygulamayla ile ilgili bilgi veren yetkililer; “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilimizde halkın manevi duygularını istismar eden dilencilere karşı her gün düzenli olarak uygulama gerçekleştiriyoruz. Yakalamış olduğumuz dilencilerin çoğu çocuklarının bahanesiyle vatandaşların manevi duygularını istismar edenlerden oluşuyor. Bu uygulamamız her gün devam edecek” dedi.