Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde aşırı yağışlardan mağdur olan vatandaşlara Muğla Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediyesi yağışlardan etkilenen hanelere televizyondan buzdolabına, halıdan çocuk beşiğine kadar tüm ihtiyaçlarını karşıladı.MUĞLA (İGFA)- Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde geçtiğimiz hafta sağanak yağış ve dolu etkili oldu. 2021 yılında metrekareye 679 kg yağış düşen Marmaris’e, 9-13 Ocak tarihleri arasında 626, Geçtiğimiz yıl 296 kg. yağış ala Bodrum’a ise 4 günde 262 kg yağış düştü. Dolu ve aşırı yağmur yağışlardan dolayı bazı vatandaşlar mağdur oldu. Mağdur olan vatandaşların yardımına Muğla Büyükşehir Belediyesi koştu. Büyükşehir Belediyesi dolu ve yağışlardan etkilenen hanelerin tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların talepleri üzerine televizyondan buzdolabına, halıdan çocuk beşiğine kadar sudan zarar gören tüm malzemeleri yeniledi. Büyükşehir Belediyesi Bodrum ve Marmaris’te toplam 8 çamaşır makinası, 9 buzdolabı, 36 halı, 23 baza, 5 bulaşık makinası, 7 televizyon, 2 fırın, 3 soba, 20 koltuk, 12 yatak, 2 masa, 2 elektrik süpürgesi, 2 derin dondurucu, 2
ocak, 4 battaniye, 2 elbise dolabı, 2 yorgan, 1 cep telefonu, 1 klima, 1 ısıtıcı, 1 komindin, 1 çekyat ve 1 adet beşik dağıtımını gerçekleştirdi.