Muğla'nın Marmaris ilçesinde 1978 yılında kurulan Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası'nın 45 yaşındaki yeni başkanı Bülent Kalaycı, koltuğa yapışıp kalacak bir başkan olmayacağını söyledi.MUĞLA (AjansCANKA) - Marmaris'te son 4 dönemin başkanı İbrahim Tarım'a karşı seçimleri kazanarak mazbatasını alan Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Başkanı Bülent Kalaycı, göreve başladı.

Göreve geldiği bu ilk yıldan itibaren, önümüzdeki dönemlerde de üyelerimizin tercihi doğrultusunda, hep genç ve dinamik bir yönetimle, şoför esnafımıza ve halkımıza hizmete devam etmek istediklerini söyleyen Kalaycı, koltuğa yapışıp kalacak bir başkan olmayacağını öne sürdü. 

Seçilen yönetim kurulunun en yaşlı üyesinin 54 yaşındaki Hasan Sarıdüz olduğuna dikkat çeken Başkan Kalaycı, genel olarak, yeni yönetim kurulunun 40’lı yaş grubunda olduğunu belirterek, "Şoför esnafımız ve halkımızın sorunlarını çözen bir başkan olacağım. Görüşüm bu dönemle başlatmaya çalıştığımız genç dinamik yönetim anlayışımızın, gelecek dönemlerde de sürdürülmesi ve odamızın asıl sahipleri şoför esnafımızın yönetimde söz hakkının olmasını sağlamak. Önümüzdeki dönemlerde de üyelerimizin tercihi doğrultusunda, hep genç ve dinamik bir yönetimle, şoför esnafımıza ve halkımıza hizmete devam etmek istiyoruz" diye konuştu.