Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren UMER birimi tarafından organize edilen ‘Pembe Aslında Siyahtır’ adlı tiyatro oyunu belediye bahçesinde sahnelendi.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi UMER Birimi tarafından organize edilen ve madde bağımlılığının zararlarını anlatan, Metin Karaman’ın yönetmenliğini yaptığı tek perdelik ‘Pembe Aslında Siyahtır’ adlı tiyatro oyunu belediye bahçesinde sahnelendi.

Tiyatro oyunu sonrasında sunulan oyun için tiyatro ekibine teşekkür eden Başkan Vekili Damcı, Kütahya Belediyesinin 2019 yılından itibaren madde bağımlılığı ile ilgili ciddi bir oluşum içine girdiğini ve bununla ilgili olarak UMER Biriminin kurulduğunu söyledi.

UMER Birimi çalışanlarının gerek belediye içinde gerekse de okullarda eğitimler verdiğinin altını çizen Başkan Vekili Damcı, Tiyatro Balans ekibine teşekkür ederek, "Farkındalık ve verdiği mesajlar açısından oyunumuzun yararlı olduğunu düşünüyorum. İzlemeye gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Vekili Damcı, oyunun yönetmeni Metin Karaman’a Kütahya’nın simgesi çini hediye etti.