Ramazan Bayramı dolayısıyla, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan bayramlaşma çadırında vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı. Ajans Pazar / RİZE (İGFA) - Bayramlaşma programına Vali Kemal Çeber, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak,  Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, siyasi partilerin il başkanları, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programının sonunda Rize Belediyesi  tarafından alanda kurulan çadırda protokol üyeleri vatandaşlara kavurma pilav ikram etti. Ardından ÇAYKUR tarafından kurulan statta vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet ettiler.

Pandemi sürecinde sona yaklaşılması ile birlikte uzun bir aradan sonra ilk defa düzenlenen bayramlaşma etkinliğine vatandaşlarla bir araya gelen Vali Çeber, barış ve kardeşliğin sembolü olan bayramları tekrar bir arada kutlamanın büyük sevinç ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Program sonrasında il protokolü Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada bulunan personellerin bayramlarını da kutladı.