TÜGİAD Ankara Şubesi Heyeti, Başkan Vekili Can Çavuşoğlu’nun ev sahipliğinde Beypazarı’nı ziyaret etti.ANKARA İGFA- Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı ziyaret eden heyet, yeni belediye binasını gezdi. Beypazarı turu ile devam eden ziyaret, Tarihi Taş Mektep restoranda Beypazarı Belediye Başkanı’nın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğiyle son buldu.

TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım’ın ve  Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra MKE Ankaragücü Kulübü eski Başkanı Fatih Mert’in bulunduğu iftar yemeğinde Beypazarı’nda yapılabilecek yatırımlar, doğal güzelliklerin turizme kazandırılması, verimli toprakların işletilmesi, turistik alanların planlanması ve bölge halkını kalkındıracak projelerle ilgili görüşüldü. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, TÜGİAD heyetinin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade etti.

İftar yemeğinde konuşan Can Çavuşoğlu “Bir Beypazarlı olarak, Beypazarı’nın geldiği noktadan ve gösterdiği gelişimden büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Belediye Başkanımızın bu konuda gösterdiği yoğun çabalar ve verdiği destek takdire şayan. Bizler de Başkentin köklü kuruluşlarından TÜGİAD olarak, birçok sektörden iş insanını bünyesinde bulunduran kuruluşlarından biriyiz. Bu sebeple de Başkentimizin gelişmesine katkıda bulunacak her türlü projenin içerisinde yer almaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi. Nazik konukseverliği için Tuncer Kaplana teşekkür eden Çavuşoğlu, Beypazarı halkına gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.