Alyans bakımı, evde denenebilecek basit yöntemler ile ya da uzman kişilerden yardım alınarak gerçekleştirilebilir. Altın mücevherler, kullanıma bağlı olarak lekelenebilir. Düzenli bakım ve temizlik uygulamaları, altının ilk günkü gibi ışıldamasını sağlar. Bu nedenle alyans yüzüklerinizin bakımını düzenli bir şekilde yapmanızda fayda var. Peki ama alyans bakımı nasıl yapılır?

Alyans Bakımında Kullanılan Yöntemler Nelerdir?

Alyans bakımında tercih edilebilecek yöntemler; ılık su ve sabun ile bakım, mücevher bezi ile alyansın parlaklığını koruma, profesyonel temizlik şeklinde sıralanabilir. Her bir yöntem, alyans bakımının titiz bir şekilde yapılmasını sağlar. Evde tercih edilebilecek yöntemler etkili sonuç verebilse de daha çok uzman desteği talep edilmelidir. Gümüş alyans, slim alyans, pırlantalı alyans ya da superlight alyans başta olmak üzere çeşitli alyans modellerinin kullanıma bağlı olarak lekelenmesi durumunda, Alyans Atölyem uzman desteğini talep edebilirsiniz.

Pasarella Pasarella

Alyans Bakımı için Evde Denenebilecek Yöntemler

Sarı alyans, beyaz altın alyans ve rose alyans olmak üzere farklı türdeki alyans modellerindeki lekelerin giderilebilmesi için evde denenebilecek çeşitli yöntemler mevcuttur. Bu yöntemler arasında en sık kullanılanı ılık su ve kimyasal içermeyen bir deterjandır. Ilık su ve deterjan karışımına alyansınızı koymalı ve belirli bir süre beklemelisiniz. Ardından alyansınızı durulamalı ve en son olarak kurulama işlemlerini gerçekleştirmelisiniz. Bu adımların tamamı, alyansınızın ilk günkü parlaklığında olmasını sağlayacaktır. Ayrıca mücevher bezi kullanmanız da mümkündür. Alyansınıza zarar vermeden üzerindeki lekeleri gidermenizi sağlayan bu tür bezler, yumuşak dokusu ile temizlik işleminin kısa sürede tamamlanmasını sağlar.

Profesyonel Yöntemler ile Etkili Bakım

Alyansınızın bakımı için uzman desteği talep etmeniz çok daha doğru olacaktır. Çünkü alanında uzman kişiler, alyansınıza zarar vermeden lekeleri giderme konusunda son derece başarılıdır. Ayrıca alyansınızın eski parlaklığını kazanmasını sağlayacak yöntemleri tercih ettiklerini belirtmek de mümkündür.

Uzun süredir sektörde kendisine yer bulan ve şık alyans modelleriyle ön plana çıkan Alyansatolyem.com, sizlere alyans bakımında uzman desteği sunuyor. Ayrıca tam da arzu ettiğiniz tasarımlara ulaşabilmeniz için “alyansını tasarla” hizmeti vermekte olup bu hizmet sayesinde kendi alyansınızı tasarlayabilirsiniz.