Sabahtan Gaetesinden Ceyhan Torlak’ın haberine göre Emlak kralı Eskidji Açık Arttırma’nin sahibi ünlü işadamı Dikran Masis‘in eski damadı Şafak Susamcıoğlu, eski kayınpederinin avukatı Şemih Neşeli’in işyerine gelerek kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla şikayette bulundu.

Susamcıoğlu şikayet dilekçesinde, “Eski kayınpederim Dikran Masis’in vekili sıfatıyla 21 Aralık 2020’de işyerime gelen avukat Semih Neşe Saçan ile boşanma sürecine ilişkin mülâkat oldu. Semih Keyifli olay günü, ‘Bak ben Dikran Masis’in avukatıyım. Dikran adına geliyorum. Bak bu boşanma protokolünü imzalayacaksın. İmzalamazsan başına fazla işler açarım.

Sen bu adamların kim olduğunu biliyorsun. Hayatınla oynarlar. Sana ve ailene eyvah olur. Dikran Bey ile konuşayım. Sana umulan konudan nedeniyle para ve yazlık verelim. Keyfine bak. Çocuğu da bırak bunlara ondan sonradan ne halin varsa gör. Bak baskın savcı benim elimde. Seni süründürürüm.

Bu saatten sonradan ayağını denk al. Hepinizin a..k..Görürsünüz siz. Siz kiminle dans ettiğinizi bilmiyorsunuz. Bunların hesabını sorarım. Dikran Bey ile ananızı s..” biçiminde ifadeler kullandığını belirtti.

BAKANLIK SORUŞTURMA İZNİ VERDİ
Şikayet üzerine tahlil başlatan Hak Bakanlığı avukat Semih Neşelendirici hakkında soruşturma izni verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu kadar Semih Neşelendirici hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Şen hakkında Susamcıoğlu’nu tehdit ettiği gerekçesiyle 6 aydan 2 yıla dek hapis istemiyle dava açıldı. Şen, önümüzdeki günlerde İstanbul Anadolu Adliyesi Ağır Cinayet Mahkemesi’nde yargılanacak.

İDDİANAMEDE ŞOK SÖZLER
İddianamede, avukat Semih Neşe Saçan’in Dikran Masis’in eski damadı Şafak Susamcıoğlu’nun yanında giderek, “Sana söylüyorum. Bu ırk kuvvetli ahali. Zeki ol. Teklifimizi kabul et. Bu işi de büyütmeden çözelim. Eğer sen çiçek, böcek, eroin konusunu açarsan bu adamlar seni böcek gibi ezerler.

Ben de müvekkilimi gözetmek için seninle uğraşmak zorunda kalırım. Bak açık söylüyorum. Bilhassa uyuşturucu duyulursa Dikran Bey senin ananı s…Ben de sana yaşama hakkı vermem. Çünkü müvekkilimi korumakla yükümlüyüm. Gel aksilik etme. Akıllı ol. Sana ve ailene yaşama hakkı vermezler.

Birbirimizle kötü olmayalım. Ben de seninle uğraşmak zorunda kalmayayım. Eğer mücâdele etmek zorunda kalırsam sana yaşama hakkı vermem. Seni doğduğuna pişman ederim. Ben müvekkilimle kötü elde etmek istemiyorum. Ben seni tekrar uyarıyorum.

Bu millet ihbarın ve medyaya çıkarman durumunda kılıçlar çekilmiş olur. Ben de Dikran ile beraber senin ananı s… Sen akıllanmayacaksın. Her teklifimizi reddediyorsun. Biz sana iyilik yapıp yeni yaşam kurmana yardım etmek istiyoruz” şeklinde sözler söylediği ortaya çıktı.

OĞLUNUN YÜZÜNE ESRAR ÜFLUYOR
Dikran Masis’in eski damadı Şafak Susamcıoğlu, Alexandra Masis ile 8 sene önce evlenip 1.5 sene önce de boşanma davası açmıştı. Susamcıoğlu, savcılığa gidip eşinden, kayınbiraderi Cem Masis ve kayınpederinden şikayetçi olmuştu.

İlk kez SABAHLEYIN’ın gündeme getirdiği olayda, Şafak Susamcıoğlu, eski eşi olan Dikran Masis’in kızı Alexandra Masis’in uyuşturucu kullandığını ve 4 yaşındaki oğullarının yüzüne esrar üflediği, oğluna şarap içirdiği yönünde meydana çıkan haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.

Keza Şafak Susamcıoğlu’nun eski eşi Alexandra Masis’in uyuşturucu kullandığına karşın şikayeti üzerine Beykoz Devlet Hastanesi Psikiyatri Polikliniği’nde düzenlenen rapora göre ‘madde dilekçe bozukluğu remisyonda’ teşhisi konulmuştu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/emlak-krali-dikran-masisin-damadindan-cok-konusulacak-iddia.html