EŞCİNSELLER ÜNLÜYSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE
Özge Uzun’un sunduğu “Hayat Başlasın” programına katılan yazar Ayşe Kulin, eşcinseller hakkında yazdığı kitapla ilgili olarak “eşcinseller eğer ünlüyse başımızın üzerine koyuyoruz. Eğer köylü ya da yoksulsa öldürülüyorlar” dedi.
Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan yazar Ayşe Kulin ilginç açıklamalarda bulundu. Eşcinseller hakkında kitap yazdığını belirten Kulin şunları söyledi: 

DİZİLERE HİKAYE VERMEM
“Bu kitabı aslında tepki için yazdım. Çünkü birkaç eşcinsel öldürülmüştü. Eşcinseller ünlüyse başımızın üzerine koyuyoruz. Köylü ya da yoksulsa öldürülüyorlar. İnsanların bunları düşünmesi benim için bir görev. Bu kitabı yazarken eşcinsel arkadaşlarımla da konuştum”. Dizilere hikaye vermediğini de belirten yazar “kitaplarım dizi olmasın çünkü hikayeyi çok değiştiriyorlar ama sinema için her zaman evet” dedi.

METİN’İN TELEFONUNU KARIŞTIRIYORUM
Programın diğer konukları olan Eda Özülkü ve Metin Özülkü ise esprili açıklamaları ile evlililklerinden bahsettiler. 33 yıldır birlikte olduklarını söyleyen ünlü çift konuşmadan anlaşabildikleri gibi bazen de konuşarak anlaşamadıklarını söylediler. Konuyla ilgili konuşan Metin Özülkü “biz artık aynı kan gibiyiz. Anne babayız, karı kocayız. İlişkimize emek veriyoruz” dedi. Eda Özülkü ise arada Metin Özülkü’nün telefonunu karıştırdığını belirterek “hepsi aşktan oluyor. Kavgalarımız kendiliğinden çıkıyor. İlk dört yıldan sonra bir şey değişmiyor. Sıkıldığım da oluyor” dedi.