Mobil ekonominin lider aplikasyon platformu Button ile entegre edilen uygulama sayesinde Hotels.com müşterileri Android telefonları üzerinden, 30 dilde, Uber’in faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde Uber’in hizmetlerinden yararlanabilecek. 

Hotels.com’un portföyündeki yüz binlerce tesisten birinde kalanlar, konaklamalarının ilk gününde telefonlarındaki Hotels.com uygulamasının hem ana sayfasında hem rezervasyon bölümünde Uber tuşunu görecek. Bu ‘Ride there with Uber/Uber ile git’ tuşuna dokunduklarında, o esnada bulundukları konum ve otellerinin adresleri otomatik olarak Uber sistemine iletilecek. Böylece Hotels.com müşterileri gitmek istedikleri yere zahmetsizce ulaşabilecek. 

Konaklama uzmanı Hotels.com’un mobil aplikasyonunun sınıfının en iyisi olduğunu ve bugüne dek 50 milyondan fazla kişi tarafından indirildiğini belirten Hotels.com Mobilden Sorumlu Kıdemli Direktörü Dan Craig şöyle dedi: “Hotels.com olarak seyahat endüstrisiyle ilgili mobil teknolojideki gelişmeleri hızlı bir biçimde adapte etmekle övünüyoruz. Uber’in bu yeni hizmetini sunan ilk online seyahat acentelerinden biri olmaktan çok mutluyuz. Uber, tıpkı bizim gibi, alanının teknoloji lideri. Güçlerimizi birleştirerek, seyahat edenlerin rahatça ve hızla otellerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Mobil hizmetlerimizi geliştirmek için her daim arayış içindeyiz. Pek yakında yeni özelliklerle karşınızda olacağız.” 

Uber Geliştirme Platformu Ürün Müdürü Chris Saad ise Uber olarak her zaman seyahat deneyimini iyileştirmenin yollarını aradıklarını, Button ile Hotels.com aplikasyonuna entegre ettikleri Uber tuşu ile dünyayı gezmenin çok daha da kolaylaştığını söyledi.

Entegrasyonun altyapısını oluşturan, mobilde tamamlayıcı hizmetlerin sunulmasına olanak tanıyan, kar artırıcı, verimli işbirliklerin yapılmasını sağlayan bir platform olan Button’ın kurucularından ve CEO’su Michael Jaconi şöyle konuştu: “Nakde çevrilebilir deneyimler yaratmanın yolu, kullanıcılara öncelik vermekten geçiyor. Button olarak bunu kanıtladık. Hotels.com ve Uber entegrasyonuyla kullanıcılara, kolayca bir Uber aracı çağırıp hızla otellerine ulaşabilme imkanı sunduk. Kullanıcıların, en çok ihtiyaçları olduğu anda, istedikleri şeye ulaşmalarını sağlıyoruz ve başta yine kullanıcılar olmak üzere, tüm taraflar bundan kazançlı çıkıyor.”