Selfie standı olarak da kullanılabilen SBS tripod, telefonu sabitleyerek kamera kullanımını kolaylaştırıyor. Sadece 51 gram ağırlığı ile seyahatlerde kolayca taşınabilen ürünün ayakları 10 cm’den başlayarak 16 cm’ye kadar uzatılabiliyor. Tripodun başlık kısmı yatay olarak 360 derece, dikey olarak 90 derece hareket edebiliyor.

Telefonun arka yüzüne tutturularak kullanılan SBS selfie sticker, telefonun elden kayarak düşürülme riskini ortadan kaldırıyor. Cihaza ve kılıfına herhangi bir zarar vermeyen sticker, güçlü yapısı ile her model ve marka telefonla kullanılabiliyor.
SBS distribütörü Aksoy Bilişim güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan ürünler, Şengüller Turkcell İletişim Merkezleri'nin yanı sıra ülke genelindeki seçkin aksesuar mağazalarından temin edilebiliyor.

Farklı açıdan baktıran lensler
SBS imzasını taşıyan 3’ü 1 arada lens kitinde makro, balıkgözü ve geniş açı olmak üzere üç farklı lens yer alıyor. Makro lens ile yakın çekimlerde tüm ayrıntıları net bir şekilde görebilmek mümkün olurken, balıkgözü lens, dünyayı 180 derecelik bir açıyla kavisli bir şekilde yansıtıyor. Geniş açılı lens ise insan gözüne kıyasla yüzde 50 daha fazla alan genişliği sağlayarak, kadraja çok daha fazlasını sığdırıyor. Kitin, makro ve geniş açılı lenslerden oluşan 2’si 1 arada seçeneği de bulunuyor. Ayrı olarak satılan zoom lens ise sekiz kata kadar yakınlaştırma yapmayı sağlayarak telefonları adeta birer profesyonel fotoğraf makinesine dönüştürüyor. Minimum odak mesafesi 3 metre olan lens, uzaktaki görüntüleri keskinlik ve ayrıntılarını kaybetmeden yakınlaştırıyor. 

Tümü yansıma engelleme özelliğine sahip lensler, farklı iklim koşullarında en iyi sonucu almayı sağlıyor. Her marka akıllı telefona küçük bir halka ve klips yardımıyla tutturulabilen lensler, kolayca sökülüp takılabiliyor. 

Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları
2’si 1 arada lens kiti 59,99 TL
3’ü 1 arada lens kiti 79,99 TL
8X zoom lens 129,99 TL
Tripod 49,99 TL 
Selfie çıkartması 17,99 TL

Aksoy Bilişim hakkında:
2009 yılında kurulan Aksoy Bilişim, mobil cihaz aksesuarlarında dünyanın önde gelen markalarını Türkiye pazarına sunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana istikrarlı ve dengeli bir büyüme kaydeden Aksoy Bilişim, halen 20'yi aşkın markanın Türkiye distribütörlüğünü sürdürmektedir. Başta akıllı telefonlar olmak üzere, tüm mobil cihazlar ve tabletler için geliştirilen kılıf, şarjlı kılıf, ekran koruyucu, kulaklık, şarj grupları, taşınabilir batarya, mini projeksiyon cihazı ve akıllı giyilebilir ürünler gibi yüzlerce farklı aksesuarın Türkiye genelinde bin noktaya dağıtımını gerçekleştirmektedir. Ürün yelpazesinde sadece standart aksesuarlar değil, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya odaklanan yenilikçi ürünler de yer almaktadır. Şirketin “Aksoy Show Mobile” adlı aracı Türkiye’deki satış noktalarını dolaşmakta ve ürünleri tanıtmak üzere çalışmaktadır.