Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 11 Eylül Cumartesi gününün günlük burç yorumları...

10 Eylül Koç burcu yorumu

11 Eylül Koç burcu yorumu

Sürekli ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belirlenmiş düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Rahatsızlığınız için hemen hekim ve ilaca sarılmayın.

10 Eylül Boğa burcu yorumu

11 Eylül Boğa burcu yorumu

Sevgilinize gereken önemi göstermediğiniz ve zaman ayırmadığınız sürece kendinizi huzurlu hissetmeniz olası olmayacak. Dolayısıyla bugünü onunla geçirip, ihtiyaçlarıyla ilgilenmeli ve vicdanınızı da rahatlatmalısınız. Bugün katılacağınız bir toplantıda kendinizi çok tedirgin hissedebilirsiniz. Oysa bu deneyim uzun vadede oldukça bereketli ve kazançlı sonuçların ortaya çıkmasına neden olacak. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

10 Eylül İkizler burcu yorumu

11 Eylül İkizler burcu yorumu

İlişkiniz üstünde azıcık düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. Aşkınızla ilgili ciddi kararlar devretmek için olumlu bir dönem. Yaptığınız işler beğeniliyor ve işlerinizi yararlı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkartırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Bugünden bir takım borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası parlak.

10 Eylül Yengeç burcu yorumu

11 Eylül Yengeç burcu yorumu

Yeni başlayan birlikteliğinizde pozitif verici davranmayın. Onu memnun etmek için bazen gereğinden fazla mücadele harcıyorsunuz. Karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan ona yaklaşmanız size hayal kırıklığı yaşatabilir. İşinizle ilgili problemleri gereğinden pozitif büyütüyorsunuz. Önümüzdeki günler, bir takım hamlelerin habercisi olabilir. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi fazla kolaylaştırıyor. İhtiyacınız olmayan şeylere masraf yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor.

10 Eylül Aslan burcu yorumu

11 Eylül Aslan burcu yorumu

Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Minik konuları fazla artı büyütme eğiliminiz size hasar veriyor! Zekanızdan ve data birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün. Süregelen bir işbirliği varsa, karşı tarafın hareketlerine fazla dikkat edin. Bu birey sizinle rekabet halinde. Kazancınız yerinde sayılır, lakin savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

10 Eylül Başak burcu yorumu

11 Eylül Başak burcu yorumu

Fena niyetli şahısların dedikoduları sevgilinizle aranıza bozacak. Fakat bu nahoş dedikoduların esas nedeni de sizi birbirinizden karışıklığa itmek. Her ikinizde kurnaz olup bu sözlere kulak tıkamalısınız. İş hayatınızdaki problemleri abartıp kendinizi boşa üzmeyin. Fazla kayda değer bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan hatalı duyumlarınız var. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme idareli olarak rahatlamanızı sağlayacak.

10 Eylül Terazi burcu yorumu

11 Eylül Terazi burcu yorumu

Aleyhinde cinsle olan ilişkileriniz sizi zorluyor. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken teftiş edemediğiniz olaylar yüzünden umulmadık sorunlar çıkabilir. Bu değin sahiplenici davranmak yerine olayları birazcık da akışa bırakmayı deneyin. İş konularında yorgunsunuz. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak yargı hataları yapabilir ve yanlış yargılara varılmasına sebep olabilirsiniz. Yine de her şeye karşın başarı size kendiliğinden gelebilir.

10 Eylül Akrep burcu yorumu

11 Eylül Akrep burcu yorumu

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Lakin bunun acısını öteki tüm insanlardan çıkartmaya çalışarak, herkesi kendinizden soyutluyorsunuz. Kalbinizi aşka bu değin kapatarak kendinize adaletsizlik yapmayın. Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi daha pozitif uygulamak istiyorsunuz. Bu sizi yeni projelere başlamak konusunda harekete geçmeye zorluyor. Başkalarının desteğini de alarak başarıyı yakalamanız mümkün. Kazandığınızdan artı masraf eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor.

10 Eylül Yay burcu yorumu

11 Eylül Yay burcu yorumu

Özel hayatınızda gereğinden artı sakin ve mesafeli birisiniz. Sevgilinize yaklaşımınız, onun sorunlarına çözüm getirişiniz biraz daha kaygılı gerektirebilir. Son zamanlarda işlerinizde bir aşırılık var. Yoğun meslek yaşamına alışıksınız. Bir De etkin olduğunuz, yeteneklerinizi ortaya serebilecek olanaklar bulduğunuz bir iş yaşamından hiç de rahatsız değilsiniz. Hesapsız harcamalar ara sıra sizi fazla zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Dispepsi probleminiz artabilir.

10 Eylül Oğlak burcu yorumu

11 Eylül Oğlak burcu yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın dinç olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzaktan kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize süre ayırmalısınız.

10 Eylül Kova burcu yorumu

11 Eylül Kova burcu yorumu

Sevgilinizle mümkün irtibat problemleri yaşamamak için sözlerinize uyarı etmeye itina gösterin. Gün içerisinde ilişkinizle ilgili anlayışınızı değiştirecek olaylar yaşayabilir ve dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bugün iş yerinde sakin olmaya çalışın. Kırılganlığınızı da teftiş etmelisiniz. Patronunuzun ortaya söylediği şeyleri üzerinize alınmanız için gerçekte besbelli hiçbir niçin yok. Sosyal anlamda yaşadığınız aşırılık, somut konulara eğilmenize engel olabilir.

10 Eylül Balık burcu yorumu

11 Eylül Balık burcu yorumu

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın; kendinizi de her yerde tanıyacaksınız. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine girebilir. İşinizle ilgili yeni bir sistem oluşturmaya, belirlenmiş düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Önümüzdeki günlerde garip öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Rahatsızlığınız için derhal hekim ve ilaca sarılmayın.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/11-eylul-cumartesi-gunluk-burc-yorumlari.html