Yeni elektrikli SUV, Acenta Premium, N-Connecta, Tekna ve en üst düzey Tekna + trim olmak üzere dört bambaşka modelden oluşuyor. Yeni Qashqai’nin en pahalı versiyonu 154 HP 1.3 litrelik DiG-T hafif hibrit motora sahip. Tekna + AWD Xtronic modeli ise 38.000 Euro‘luk fiyat etiketi ile alıcıya ulaşacak.

2021 Nissan Qashqai

Yeni Nissan Qashqai’nin fazla reklamı yapılan 187 HP ePower kendinden şarjlı hibrit versiyonunun fiyatlarının ise hemen şimdi açıklanmadığını belirtelim.

Nissan’ın çok satan SUV’si CMF-C platformunu kullanıyor ve 20 mm daha uzun eksen mesafesi de dahil olmak üzere her boyutta selefinden biraz daha büyük duruyor. neticede, yeni Qashqai daha geniş ve pratik bir kabin sunuyor. Buna göre arka kapılar artık 90 derece açılıyor ve bagaj alanı 50 litre daha büyük.

Nissan’a göre iç mekan da yüksek nitelikli malzemelerden üretilmiş ve yapılandırılabilir düzenlere sahip tamamen dijital 12.3 inçlik bir gösterge paneli, yeni bir 10.8 inçlik ekran ve 9 inç yüksek çözünürlüklü bir data-gösteri sistemi yer alıyor. Ayrıca sistem Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay göre da destekleniyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/2021-nissan-qashqai-satisa-sunuldu
Yorumlar