Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 21 Ocak Cuma gününün günlük burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

21 Ocak Koç burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, azıcık ağır da olsa sonuca doğru gittiğini ayrım etseniz iyi olacak! İş yerinde uyarı gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve güya haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir vakit etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha tedbirli olun. Açılan iştahınıza uyarı edin.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

21 Ocak Boğa burcu yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere aleyhinde dikkatli davranmalı, anında dostça olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi baskı meslek tekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün yerinde fırsatlar var.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

21 Ocak İkizler burcu yorumu

Aşk ilişkilerine aleyhinde barındırdığınız sıcacık güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. Boşboğaz küskünlüklerin altında patavatsız takılmalar yatıyor gibi. İşinizle ilgili incelemeler yaparken yeni projelerinizi anlatmakta güçlük çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz gelişmelere hazırlıklı olun. Karamsarlığa kapılmazsanız olayların üstesinden geleceksiniz. Bugün harcama yapmaya itebilecek şartlar ortaya çıkabilir veya alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

21 Ocak Yengeç burcu yorumu

Partnerinize karşı barındırdığınız güvensizlik, gürültüsüz kalıp tepki vermediğiniz oranda büyüyor. İkna edici açıklamalar alamayacağınızdan o kadar da belirli olmayın. Mesleğinizde çok hırslı olabilirsiniz. Ama titiz olmanız gerekiyor karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken agresif bir tutum takınmaktan kaçının. Yoğun arzularınızı denetim altına almanız gerekiyor. Beklemediğiniz bir masraf yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı daha aşağı üst edebilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

21 Ocak Aslan burcu yorumu

Sevgilinize hissettiğiniz duygularda zorluk yaşıyor olabilirsiniz. Sorunları kendi içinizde yaşamak yerine, karşılıklı konuşarak çözmek için gayret gösterin. İlişkinizin geleceği açısından olayları iyi çözümlemekte üstünlük var. İş ilişkilerinizde belirli edilmeden birileri kadar sınanıyorsunuz. Size karşısında bazı güvensizlikler laf konusu. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Fiziki yatırımlar konusunda sakin olabilirseniz kazançlı çıkabileceğiniz bir gün.

16 Eylül Başak burcu yorumu

21 Ocak Başak burcu yorumu

Bugün karamsar duygular sizi tutsak alabilir. Duygularınıza kapılıp partnerinizi zorlamaktan kaçının. Beklentilerinizi anlatabilirsiniz lakin öncelikle kendinizi olumsuz düşüncelerden arındırmalısınız. Üzerinize vazife olmayan işlerin omuzlarınıza yüklediği sorumluluklar, sizi bugünlerde alışılmışın dışarıya birtakım yoğunluklara sokabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz. Bedensel sorunlarınızı sır olarak saklamak yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

21 Ocak Terazi burcu yorumu

Sevgilinizle ilgili olayları fazla fazla büyütüyorsunuz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. İlişkinizi çok fazla zorlamayın. İsteklerinizi anlatmakta zorluk çekebilir ve hiç beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacak iş fırsatlarını değerlendirmek için hırslı bir hitabe içinde bulunmaktan kaçının. Yapabileceğinizden artı sorumluluk almamalısınız. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız son safhaya ulaşmış durumda.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

21 Ocak Akrep burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili isteklerinizin arttığı bir dönem, ama sevdiğinizi pozitif zorlamayın. Bugün fantezilerinizi gerçekleştirmek için elinize ilginç fırsatlar geçebilir ama gerilimli davranmaktan kaçının. Kaçamak aşklardan da uzak durun. Yeni meslek teklifleri alabilir ya da işinizde şansın dönmesi olabilir. Bu şart şüpheli kalmanıza sebep olabileceği gibi, işinizde kendinizi iyi ifade edebilir yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün mali konularda riske girmemenizde menfaat var.

16 Eylül Yay burcu yorumu

21 Ocak Yay burcu yorumu

Son günlerde aşk hayatınızla ilgili karamsar duygulara kapılıp kendinizi tedirgin ediyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremediğinizi düşünüp üzerinizde baskı yaratmak yerine harekete geçin. Epeyce tempolu bir meslek gününe hazır olmanız gerekiyor. Eğer gününüzü programlamazsanız, oradan oraya koşuşturmaktan enerjinizi ziyan edebilirsiniz. bundan başka sonuca ulaşamamak, cabası olarak yanınıza kalır. Finansal gücünüzü sarsacak vaadlerden, girişimlerden dikkatle kaçınmanız gerekiyor.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

21 Ocak Oğlak burcu yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı yansıtırken büyük beklentiler içine girmeyin. İsteklerinizi anlatabilir duygularınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizi bambaşka boyutlara taşımanız muhtemel. Beklemediğiniz meslek teklifleri alabilirsiniz. Geçmişte unutulmuş yarım bırakılmış işleri bitirmek için uygun bir dönem. Projeler üzerinde tahlil, araştırma yapabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değer biçmek için gayret gösterin. Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında azıcık kıpırdanmalar var.

16 Eylül Kova burcu yorumu

21 Ocak Kova burcu yorumu

Aşk hayatınız kritik dönemde, bununla ilgilenin. Sevgilinizle ilişkiniz çok kötü durumda ama ondan bir türlü kopamıyorsunuz. Onunla sorunlarınızı konuşarak, ilişkinizin devam edip etmeyeceği konusunda karar almaya çalışın. İş ortamınızda içten olanı yapmaya çaba gösterin. Dayanışma ve yardımlaşma gibi konular doğru işlerinizi gerçekleştirmeniz muhtemel görünüyor. Hitabe ve davranışlarınızla sempati kazanacaksınız. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak.

16 Eylül Balık burcu yorumu

21 Ocak Balık burcu yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, kesintisiz başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, azıcık ağır da olsa sonuca dürüst gittiğini ayrım etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara yönelik küçük karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve sözde haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan daha sonra borçlanırken daha itinalı olun. Açılan iştahınıza uyarı edin.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/21-ocak-cuma-gunluk-burc-yorumlari.html