Bugün hangi burcu, neler bekliyor? İşte 27 Ekim Çarşamba gününün jurnal burç yorumları...

16 Eylül Koç burcu yorumu

27 Ekim Koç burcu yorumu

Gerilimsiz, ağırbaşlı ve bakımlı bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı bile bile hareket edin. Bugün sezgileriniz de çok epeyce enerjik. Olacakları önceden varsayım edeceksiniz. Bu da size pozitif puan kazandıracak. Ani kararlar saptamak durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri titiz değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden değil.

16 Eylül Boğa burcu yorumu

27 Ekim Boğa burcu yorumu

Eski sevgilinizle samimi görüşmeniz, partneriniz göre hoş karşılanmıyor. Her ne değin onu kırmak istemiyorsanız da, bugün minik bir ağız dalaşı yaşayabilirsiniz. Özel sorunlarınız sebebiyle işteki veriminiz de düşüyor. Düzensiz zihninizin aşağı, ufak meslek problemlerinizin ötesinde çok daha diğer sorunlar yatıyor olmalı. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

16 Eylül İkizler burcu yorumu

27 Ekim İkizler burcu yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne dek isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli ağız dalaşı ve tartışma batmış bu beraberliği bitirmeniz gerekebilir. Beraber çalıştığınız kişiler size gerekli olan güveni veremiyorlar. Kısa bir zaman içinde gözükmemekle birlikte, olumsuzluklara hazırlanmış olmanızda yarar var. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden kesin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzaktan durun.

16 Eylül Yengeç burcu yorumu

27 Ekim Yengeç burcu yorumu

Aşk yaşamınız bu günlerde çalkantılarla batmış. Sevdiğiniz kişiyle aranızda süregelen rahatsızlık bugün de sürecek. Kendinizi dinlemeye ve duygularınızı yoklama etmeye çalışın. İşyerindeki söylentilerden pozitif etkileniyorsunuz. İş hayatınız yakında düzene girecek ve eski sıkıntıları şipşak unutacaksınız. Bir ödemeyle ilgili belge işlerini ihmalkârlık ediyorsunuz. Üzerinizde baskı hissetmenize niçin olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

16 Eylül Aslan burcu yorumu

27 Ekim Aslan burcu yorumu

Son günlerde sevdiğiniz insanla aranızda iletişim kopukluğu var. Bugün geleceğe karşın kaygılar taşımanız söz konusu olsa da, önümüzdeki günlerde kendinizi duygusal açıdan gevşemiş hissedeceksiniz. İşinizle ilgili bir grup çalışması gündemde. Fikirlerinizi uygulamaya başlamadan önce yakınlarınızın bilgilerine başvurmanız daha iyi olur. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın. Bu sağlığınızı negatif etkiliyor. gereksizce üzüyor ve üzülüyorsunuz. Bedensel sıkıntınız bitmek üzere.

16 Eylül Başak burcu yorumu

27 Ekim Başak burcu yorumu

Özel hayatınızda ufak mutluluklar size yetiyor, pozitif bir şey beklemiyorsunuz. Siz böyle sürdürmeye kararlı gözükseniz de, bir vakit sonra size yetenler sevgilinize yetmeyebilir. İşinizle ilgili düşündüğünüz şansın dönmesi doğrultusunda harekete geçin. Yeni oluşumlar ile benzer çalışmaların hız kazanacağı ya da tekliflerin geleceği bir dönem. Içten değerlendirirseniz hedeflerinize erişebilecek durumdasınız. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.

16 Eylül Terazi burcu yorumu

27 Ekim Terazi burcu yorumu

Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Son günlerde sevgilinize duyduğunuz küskünlük, birtakım sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir. İşiniz çok yorucu, ama mutlu bir etraf içinde çalışmanız yorgunluğunuzu unutturuyor. Uzun zamandır aralıksız bir para meselesi bugünlerde sonuçlanabilir. Yakın bir arkadaşınız sağlık durumu sorunuyla ilgili sizden takviye isteyebilir, yardımınızı esirgemeyin.

16 Eylül Akrep burcu yorumu

27 Ekim Akrep burcu yorumu

Sevgilinizin, sevmekten fazla sevilmeye ihtiyacı var. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri birazcık mübalağa olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. İş dünyasında herkesin sizin gibi temiz kalpli olduğunu düşünerek hata yapıyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı azıcık daha ihtiyatlı yaklaşın. Sizin kariyerinizle uğraşan kişilerin gerçekleştirmek istedikleri, sizin hayrınıza yok gibi. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirsiniz. Farkında Olan olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için fazla zararlı.

16 Eylül Yay burcu yorumu

27 Ekim Yay burcu yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi çok sevmenize rağmen, kendinizi ifade etmekte başarısızsınız. Bu da aranızda ara sıra gerginliklere sebep oluyor. Bu konuyla ilgili bugün bir görüşme yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde meslek hayatınızda oluşacak hareketlenmelere etap uydurmanız yeni fırsatların kapısını açacak. Bir Takım gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddesel konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

16 Eylül Oğlak burcu yorumu

27 Ekim Oğlak burcu yorumu

Sevgilinizle birlikte ilişkinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri değin beslendiği takdirde, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş değişikliklerini ve bu konuyla ilgili bütün olasılıkları ertelemenizde fayda olacak. Beklediğiniz fırsat daha ileride! Yatırım konusunda size yardım olacak bir çevreniz var. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.

16 Eylül Kova burcu yorumu

27 Ekim Kova burcu yorumu

Sizden hoşlanan kişiler var, lakin siz hiçbirinin haberdar değilsiniz. İçlerinden bir tanesi duygularını sizinle paylaşmayı deneyebilir. Hazırlıklı olun! İş yaşamınızın geleceğinde çoğu dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz birazcık baskı gibi. Varsayım etmediğiniz bir ödeme bütçenizi daha alçak üstteki edebilir. Uykusuzluk ve aşırı takâtsizlik enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye azıcık vakit ayırmalısınız.

16 Eylül Balık burcu yorumu

27 Ekim Balık burcu yorumu

Gerilimsiz, sakin ve bakımlı bir gün sizi bekliyor. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı kasıtlı olarak hareket edin. Bugün sezgileriniz de fazla oldukça enerjik. Olacakları evvelden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yeni gelişmeleri özenli değerlendirmeniz, kariyerinizi de belirleyebilir. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/27-ekim-carsamba-gunluk-burc-yorumlari.html