Demet Özdemir ve son dizisi Dünyayla Benim Aramda üzerinden bir tartışmanın fitili ateşlendi!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Meşhur oyuncu Demet Özdemir, 2022 yılında Disney Plus’ın başlattığı meşhur isimleri kendi platformuna kazandırma çabaları sonucu yüksek bir vergi ile uzlaşma imzalamıştı. Yalnızca Disney Plus’ta yayınlanacak projelerde yer alması konusunda yapılan uzlaşma çerçevesinde oyuncu, Nisan ayında sete çıkmış ve Dünyayla Benim Aramda dizisinde başrolde yer almıştı.

Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in de başrolünde yer aldığı dizinin 14 Eylül’de başlayan bölümlerinin yayınlanması süreci devam ediyor. Ama dizinin Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi değin ses getirmediği gerçeğini de görmek gerekiyor. Sosyal medyada etkileşimler dikkate alındığında Kaçış dizisi dünya çapında büyük bir etkileşim oluşturdu. Fakat Dünyayla Benim Aramda dizisinin dağılım hızı ise sınırlı kaldı.

Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, Demet Özdemir ve Dünyayla Benim Aramda dizisiyle ilgili yorumlar paylaşarak, bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Sina Koloğlu, Demet Özdemir hayranlarının Disney Plus’a abonelik konusunu da sorguladığı paylaşımında şu yorumları yaptı:

“Öncelik hikaye akan. Şablonlar var fakat dozunda veriliyor. Senaryoda fazla klişe cümleler var ama bütününde rahatsız etmiyor. Amacı belli ‘Sabun köpüğü’ bir meslek fakat itinalı ve iyi kotarılmış kısaca. Çok eleştirdim ben Demet Özdemir’i. İlkin karakterinde, tek başıma götürebilirim mesajını veriyor. Buğra Gülsoy (Tolga) ve Hafsanur Sancaktutan (Sinem) bahşedilen rollerin içinde olduklarını hissettiriyor. sırası gelmişken dikkatimi çeken; o kadar gürültü patırtı ile Disney ile anlaşan isimlerin işleri sosyal medyada ses getirmiyor. Yahut mesela; Demet Özdemir hayranları Disney’e abone yok mi?”

Disney Plus’ın 15’cilt artı meşhur ad ile yaptığı özel anlaşmaların yeterince ses getirmediği değerlendirmesini yapan Sina Koloğlu, Dünyayla Benim Aramda dizisi üzerinden Demet Özdemir’in popülerliğinin etkisini de sorgulamış oldu.

Demet Özdemir hayranlarının Disney Plus aboneliğinin ne kadar olduğu sorgusunu da yapan Sina Koloğlu, sosyal medyada yeterince yankı bulmamasına da dikkatleri çekiyor.

8 bölümden oluşan Dünyayla Benim Aramda’nın en son yedinci bölümü yayınlandı ve geriye sadece final bölümü kaldı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/demet-ozdemir-ve-son-dizisi-dunyayla-benim-aramda-uzerinden-bir-tartismanin-fitili-ateslendi/1340273