Alparslan Büyük Selçuklu’dan Fahriye Evcen gitti, iki sürpriz isim geldi! Son isim bakın kim?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – TRT 1’de yayınlanan dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezon çalışmaları bir süredir devam ediyor. Dizinin başrollerini Barış Arduç ve Fahriye Evcen paylaşıyordu fakat Evcen’in tüm ısrarlara ve yapımcı Emre Konuk’un özel ricalarına rağmen diziyi ele vermek istemesi hayranlarını da üzmüştü.

Fahriye Evcen’in oynadığı Akça Hatun karakterinin sezon finalinde ölmesi, izleyenler için şok edici bir son olmuştu. Evcen’in bir şekilde diziden ayrılmayacağını düşünenler, bu sonla birlikte ümitlerini de kaybetti. Kısa bir zaman sonradan Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen’in ikinci bebeklerine hamile olduğunun öğrenilmesi ile oyuncunun ayrılma nedeni de anlaşıldı.

Ailesine daha fazla süre karışıklığa itmek isteyen ve ikinci çocuk için karar veren Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılmasından sonradan diziye coşku katacak yeni karakterlerin geleceği varsayım ediliyordu. Sezona kısa bir süre kala gelen haberler de bu yönde gelişmeleri ortaya koyuyor.

İzleyiciye büyük bir sürpriz yapılarak dizinin ikinci sezonunun tanıtım filmi, haftalar öncesinde paylaşıldı ve büyük coşku yaşattı. Alparslan Büyük Selçuklu’nun ikinci sezon tanıtım filmi dizinin üretim şirketi Akli Film’in patronu Emre Misafir göre sosyal ağ hesabından paylaşıldı.

“Müjdeleyip, nasip ettiğin fetihler bizim değil, senindir. #AlparslanBüyükSelçuklu yeni sezon tanıtımı yayında. 2. sezon yakında TRT 1’de!” sözleriyle yapılan paylaşım, sosyal medyada aniden gündem oldu.