Takvim Gazetesi'nin haberine kadar Bade İşçil, önceki gün Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanında gitti. Yaz aylarının büyük kısmını Büyükada'da geçiren işçil, ağaçlardan dut toplayarak şen anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Hayvansever kişiliği ve çevreye duyarlılığıyla tanıdık İşçil, sonradan gördüğü görüntü aleyhinde şaşkınlığını gizleyemedi.

Yol kenarlarında çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını gören oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

Çöplerin fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan İşçil, "Fakat bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Eyvah, 'Burada bugün grev mi var?' dedim fakat ırk, 'Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan' diyor. Muhakkak bu sene denize girilmeyecek adalarda, fakat yolda da yürünecek gibi yok" diyerek, Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi.

Bade İşçil'in bu mesajına Ada'da yaşayan çoğu vatandaştan da destek geldi.

Ada sakinleri, "Belediye hiç bir hizmet sunmuyor. Geçen seneden beri her yer çöp kokuyor. Güzelim adalarda resmen rezalet yaşanıyor" diyerek ayaklanma ettiler.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/bade-iscil-adalardan-bir-koku-gelir-bizlere-haberi-534342