Şarkıcı Bülent Ersoy, geçen yıl yaşamını yitiren babası Fikret Erkoç’un mezar yerinin kazıldığı sırada yanına bulunan kişilere “Sıcacık değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarda sığmam fakat” şeklinde soru sormuş, bunun üzerine Ersoy’un yakın dostu ve menajeri Fevzi Siverek de “Sana daha büyük yapacağız” demiş ve bu görüş gündem olmuştu.

Ersoy daha sonra, katıldığı bir açılışta gazetecilerin sorusu üzerine mezar yerinin belli olduğunu söyledi ve “Sayın İçişleri Bakanı’ndan istirham ettim” demişti.

Siverek, Al Sana Haber’e bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Siverek “Normalde yaşamış bir insana kabir yeri elde etmek hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir koşul değil. Ama Türkiye’de bir gelenek vardır. 4-5 karakter bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy’un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu. Bülent Bayan’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarlamışım. Fakat hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız” dedi.

‘Şifreli asansörle altında indireceğiz’

Siverek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Derin yapacağımız için Bülent Bayan’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansörde şifreli olacak. üstelik mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de fazla şatafata müsaade etmez. Eğer benden önce Hakk’ın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy’u gömmek istemem tabii benim 27 senelik hem dostum hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 karakter mezar yeri hazır.”

Siverek “Bir bütçe ayırdık. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. takriben 1,5 Milyon TL tutar” dedi.

 

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/bulent-ersoya-sifreli-ve-asansorlu-ozel-mezar-15-milyon-tlye-mal-olacak.html