Çoğalan ve değişen dünyaya üçgenin taban olmayan kenarı uydurmak fazla manâlı. Özellikle yeni cins ebeveynler donanımlı bireyler geliştirmek amacıyla dönüşen dünyaya daha artı üçgenin taban olmayan kenarı uydurmaya çalışıyor. Bu noktada daha fazla incelemek, daha çok eğitim modeli keşfetmek gerekiyor.

Pandemi ile birlikte en fazla siklet kazanan öğrenme yöntemlerinden biri de online eğitimler. Novakid 4-12 yaş grubu çocuklar için hazırladığı dil eğitimi ve öğretim modeli ile birlikte online eğitimin manâlı bir parçası haline geldi.

Dil eğitimine erken başlanması uzmanlar göre oldukça öğüt edilen bir konu. Alanında bilirkişi kişiler göre hazırlanan Novakid eğitimleri, 4-12 yaş grubuna uygun olan kişisel eğitimler olup, eğlendirirken öğretmeyi amaçlıyor. Novakid öğretim modelini oyun formatı üzerine kurup, erken yaşta verilen dil eğitimini çocukların hayatında kalıcı kılmayı hedefliyor.

Anadili İngilizce olan eğitmenler

Öbür yaş grupları ile çalışan eğitim platformlarının, doğru yaş grubuna içten eğitim modelini uygulaması oldukça manâlı. Bu sebeple kişisel eğitimler grup eğitimlerinden daha revaçta ve işlevsel. Bilhassa alt yaş grupları için eğitimi eğlenceli ülkü getirmek, bilginin pekişmesini sağlıyor. Novakid'in eğitimlerinin tamamı, Avrupa eğitim standardı bulunan Avrupa Müşterek Dil Referans Çerçevesi'ne (CEFR) dayanır. Bu programları öğrenciler ile buluşturan öğretmenler ise anadili İngilizce olan, bu dili sadece aktif olarak değil aynı zamanda doğduğundan itibaren konuşan, alanında uzman eğitmenlerdir.

Novakid çocuk İngilizce eğitimine ayrı bir perspektif getirmiş, dil öğretme alanında öncü bir kurum olarak oyun formatında geliştirdiği derslerle öğrencilere az daha oyun saati tadında eğitimler sunar. Eğlenirken öğrenen çocukların bilgileri daha kolay pekişir ve öğrenme daha çabuk gerçekleşir. 25 dakika süren derslerde basitten karmaşığa ilerleyen bir ders formatı benimsenir. Novakid için her çocuk özeldir ve çocuğa uygun öğrenme modeli üretilir.

Çocuk İngilizce eğitiminde online sistemler daha sürdürülebilir

Novakid çocuk İngilizce eğitimini iyice online yürüten bir platformdur. Bu yüzden çocuğunuzu derse yetiştirmek, tam zamanında eğitim görülecek yerde olmak, tatilinizi çocuğunuzun derslerine tarafından ayarlamak zorunda değilsiniz. İnternet erişiminiz olan her tarafta çocuğunuz Novakid eğitimlerinden faydalanabilir, derslerine katılabilir ve tatilde, ziyarette, yolda dilediği yerden Novakid platformuna ulaşabilir. Bu Nedenle çocuğunuzun eğitimi sekteye uğramaz ve sizler de hayatınızı bu derslere kadar programlamak zorunda kalmazsınız.

Mobil olarak sağlanan bu imkanlar sizlere ihtiyacınız olan zamanı tanırken, çocuğunuza da sistemin avantajlarından kullanma olanağı sağlayacak. Bu Nedenle aralıksız bir plan ve acele halinde hareket etmenize gerek kalmayacak.

Kafanızda bir takım soru işaretleri olabilir. Online eğitim sağlayan platformlar için daha sorgulayıcı olmanız oldukça normal. Çocuğunuzun dersten aldığı verimi gözlemleyebilir, birlikte öğretmen seçimi yapabilirsiniz. Ders aralıklarını birlikte ayarlayabilir, çocuğunuzun yaşına tarafından dil gelişimini an be lahza takip edebilirsiniz. Özellikle pandemi döneminde kendi evinizde, çocuğunuzun hasta olmasından üzüntü etmeden eğitimine devam etmesini sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz vakit çocuğunuzun derslerine eşlik edebilir ve öğretmenlerin yaklaşımlarını, ders işleme şekillerini kendiniz değerlendirebilirsiniz.

Ufak yaşta dil bilmenin önemi gitgide artarak artıyor

Novakid oyun temelli, milletlerarası müfredata sahip, 4-12 yaş grubu için öğrenmeyi eğlenceli hale getiren online bir dil öğrenme platformu olarak çocuklarınıza erken yaşta dil öğrenme fırsatı sunuyor. Dünya'nın artan bir şekilde evrenselleştiği bugünlerde, çocuğunuzun İngilizce'ye egemen olması ve akıcı şekilde konuşabilmesi ileride oluşturacağı tercihleri epeyce olumlu etkileyecektir.

Bu platformun bir parçası elde etmek ve çocuğunuza nitelikli bir dil eğitimi sağlamak için Novakid çocuk İngilizce eğitim platformundan üyelik oluşturabilir, çocuğunuzun seçeceği öğretmen ile hemen derslere başlayabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/cocuk-ingilizce-egitiminde-yeni-model-novakid.html