sosyal ağ hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarla Haluk Levent’i gaye alarak “İki ay öncesinde dolandırdığın millet yayına çıkmak için bekliyor” diyen Deniz Akkaya, Instagram hesabını kapattı.

Eski manken Deniz Akkaya, günlerdir yer sarsıntısı bölgelerinde yaptığı yardımlarla gündemden düşmeyen Haluk Levent’e karşın sosyal ağ hesabından paylaşımlar yaparak tepki toplaması ile gündeme geldi. Akkaya, binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını kapatarak herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Deniz Akkaya ve Haluk Levent Aralarında ne oldu?

Akkaya, Haluk Levent’e karşın “Duruşsuzluk böyle bir şey. Saklayacak şeyi olmayan adam gibi tepede olan dur. İki ay öncesinde dolandırdığın ırk yayına çıkmak için bekliyor. Eksik kaldı hazırlan” dedi. Levent’in Sezgin Baran Korkmaz ile bir fotoğrafını yayınlayan Akkaya, “Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir! Bu bir özel uçak fotoğrafı yok, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur” ifadelerini kullanmıştı. İddialara yanıt veren Levent ise “Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şu anda yapmayın. Köylerde donanlar, evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş. Whatsapp hatlarımız çığlık çığlığa. Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum Zamana yazık değil mi?” demişti. Keza Levent, Akkaya’ya 5 milyonluk tazminat davası açıp bu parayı da depremzedeler için kullanacağını duyurmuştu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/deniz-akkaya-sosyal-medya-hesabini-kapatti.html