Netflix: Love, Death & Robots (Dizi)
Amazon Prime: Invincible (Dizi)
Gain: Üçgenin Taban Olmayan Kenarı işleri (Dizi)
beIN CONNECT: Pets United (Çocuk ve aile filmi)
BluTV: Büyük Tıkınma (Belgeli)
Puhutv: Great White (Film)
Discovery Plus: : Donald Trump: A Faking It Special (Belgesel)

1- Love, Death & Robots

Film ve dizi önerileri listemizin birincil sırasında yapımcılığını David Fincher‘ın yaptığı Love, Death & Robots bulunuyor. İlk kez geçtiğimiz yıl yayınlanan yetişkinlere karşın animasyon antolojisi, ikinci cildi ile sarsıcı bir şekilde geri dönüyor. Çıplak devler, Noel iblisleri ve çılgına dönmüş robotlar… İzlemeye doyamayacağınız daha böylece fazla şey barındıran yapım, 2. cildi ile 14 Mayıs Cuma günü itibariyle yayına girdi.

2- Invincible 

Her ne kadar bir animasyon dizi olsa da yetişkinlere yönelik olan Invincible, bir süper kahramanın oğlu olan Mark Grayson‘ın hikayesini anlatıyor. 17 yaşındaki Mark, süper güçlerini miras olarak alınca, Dünya’nın en büyük kahramanlarından biri olarak babasına katılır. Tüm hayalleri hakiki olur, ta fakat şok edici bir olay her şeyi değiştirene değin…

3- Ayak İşleri

Listemizin üçüncü yapımı popüler içerik platformu Gain‘den geliyor. Bir komedi dizisi olan Ayak İşleri, patrona borcunu ödeyememiş bir alacaklıyı korkutmak üzere görevlendirilmiş Vedat ve Cihan isimli iki arkadaşın hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Güven Murat Akpinar ve Çağlar Çorumlu‘nun oynadığı yapım, Volkan Öge kadar yazılıyor ve Caner Özyurtlu imzasıyla yönetiliyor. İzlemek isteyen kullanıcılar, Gain‘e üye olarak bu dizinin tadını çıkarabilirler.

4- Bein Connect: Pets United

Pets United, ailece zaman geçirebileceğiniz bir canlandırma filmi. Kahraman sokak köpeği Roger ile zarif ve şımarık kedi Belle, yaşadıkları şehri istila eden robotları önlemek için aksiyon dolu bir mücadeleye girişirler.2010 Yapımı “Animals United”ın devam filmi olan animasyonun yönetmenliğini “Tarzan”ın yönetmeni Reinhard Klooss üstlenirken başlıca seslendirme kadrosunda Natalie Dormer, Patrick Roche ve Felix Auer gibi isimler var. Film önerileri listemizin dördüncü esnasında olan yapım beIN CONNECT üzerinden ulaşılabilir.

5- Büyük Tıkınma

Film ve dizi önerileri listemizde belgesellere de yer vereceğimizden bahsetmiştik. BluTV özel içeriği Büyük Tıkınma, bir şefin hikayesini ve tariflerini harikulade orman ve deniz manzaraları aralarında büyük bir sevinçle aktarıyor. İştah uyandıran lokal ürünlerle hazırlanmış, birbirinden leziz yemeklerin görkemli bir şölene dönüştüğü sofralar, bu belgeselde karşınıza çıkıyor.

6- Great White 

Film önerisi ile devam ettiğimiz listemizde, birincil kere Puhutv’de karşımıza çıkan Great White bulunuyor. En güzel kısmı ise abonelik gerektirmeyen platformun bu içeriklerini adamakıllı bedava sunması. Film, eğlenceli bir uçuşla başlayan yolculuğun, deniz uçakları dehşet bir kazada yok olunca beş yolcu için bir kabusa dönüşmesini anlatıyor. İnsan yiyen köpekbalıklarıyla kıyıdan 100 eksen ötede bir salda mahsur kalırlar. Hayatta kalabilecekler mi?

7- Donald Trump: A Faking It Special

İster kamera önünde olsun ister tweet atıyor olsun; tüm dünya Donald Trump’ın sözlerine, yazdıklarına ve eylemlerine odaklanıyor. Uzmanlar ilk olarak Trump’ın ne söylediğini, niçin söylediğini ve bunları söylerken görünen davranışlarını tahlil ediyorlar. İşte eski ABD Başkanının aklından geçenler. Donald Trump: A Faking It Special, BluTV‘ye dahil olan Discovery+‘da…

Siz de yorumlar bölümünden bizlere dizi ve film önerileri paylaşabilirsiniz!

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/dijital-platformlarda-bu-hafta-neler-var-7-14-mayis
Yorumlar