Avrupa’nın en büyük hızlandırma programı Startupbootcamp, eşsiz fırsatlarla erken aşama girişimlere globalleşme imkanı sunuyor. Üstelik İstanbul programını tamamlayan şirketler 250 bin dolar ve üstü yatırım alma fırsatına erişiyor.

Erken aşama girişimlere en iyi hızlandırma programlarından birini sunan Startupbootcamp İstanbul için geri sayım başladı. Ağustos - Kasım ayları arasında üç aylık hızlandırma programına katılmak isteyen girişimciler için son başvuru tarihi 29 Mayıs.

220'den fazla üst düzey yönetici, kurumsal iş ortağı ve yatırımcıdan oluşan geniş mentor ağı Startupbootcamp İstanbul'da…
Her ülke ve sektörden teknoloji girişimlerine açık olan Startupbootcamp İstanbul bu yıl da 10 değerli girişime eşsiz imkanlar sağlayacak. Seçilen takımlar, 220’den fazla üst düzey yönetici, kurumsal iş ortağı ve yatırımcıyla tanışma fırsatı bulmanın yanı sıra, 3+9 ay ücretsiz ofis alanı desteği ve 15 bin euro finansal destekle girişimlerini daha da ileriye taşıyabiliyor. Hızlandırma programı süresince, ulusal ve uluslararası müşterilere, yatırımcılara ve yatırım ağlarına erişim sağlayabilecek girişimciler dünyaya açılmaya doğru ilk adımı atacaklar.

Globalleşme yolundaki girişiminize 250 bin dolar ve üzeri destek
Türkiye’nin önde gelen girişimcilik platformlarından StartersHub’ın bünyesinde yer alan Startupbootcamp İstanbul’da üç ay boyunca yoğun eğitimler ve mentor görüşmeleri ile girişimlerini adım adım geliştiren girişimciler, programı tamamladıktan sonra StartersHub’dan 250 bin dolara kadar, ortak yatırım yapan melek yatırımcı veya girişim sermayesi fonları ile beraber daha üstü rakamlarda fonlama alma şansına da sahip oluyorlar. 

Microsoft BizSpark Plus ayrıcalığı
Yazılım sektöründeki girişimlerin erken evrelerinden itibaren başarılarına katkı sağlamak amacıyla tasarlanmış global bir program olan Microsoft BizSpark’ın Türkiye’deki sayılı üyelerinden biri de StartersHub ve bünyesindeki tüm girişimler, ücretsiz yazılım, servis, teknik destek ve Azure Bulut çözümünden faydalanabiliyor. Girişimler, üçüncü yılın sonunda indirdikleri tüm yazılımlara ücretsiz olarak ulaşabilecek aynı zamanda 120 bin dolarlık bulut kredisine de sahip olabilecekler. 

Global ortaklardan Startupbootcamp İstanbul girişimcilerine özel fırsatlar
Startupbootcamp İstanbul 2016’da yer alacak 10 girişim, programın global ortaklarının sunduğu desteklerden faydalanarak toplamda 500 bin Euro değerinde servis hizmeti ve bu şirketlerin ağları aracılığıyla mentorluk alabiliyor. Her girişim, Google’dan ve Amazon Web Services’den 100 bin dolarlık ücretsiz bulut kredisine, Salesforce tarafından üç adet ücretsiz SalesCloud Enterprise hesabına, Intel ve anlaşmalı Girişim Sermayesi (VC) bağlantılarına erişebiliyor.

Hızlandırılan girişim sizin girişiminiz olabilir!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Startupbootcamp İstanbul, geçtiğimiz iki yılda 17 girişimi hızlandırdı. Startupbootcamp İstanbul’ın desteklediği ve başarılarıyla adlarından söz ettiren girişimlerin %82’si bugüne kadar toplam 3.5 milyon dolar yatırım aldı.
Startupbootcamp İstanbul 2016’ya startupbootcamp.org/accelerator/istanbul aracılığıyla başvurabilir; sorularınız için [email protected] üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

StartersHub Hakkında:
Türkiye’nin önde gelen girişimcilik platformlarından StartersHub erken aşama girişimlere hızla büyüyen, başarılı, dünya çapında şirketler olmaları için gerekli başlangıç sermayesi, eğitim, stratejik ortaklık, uzmanlık ve mentor desteğinin yanı sıra İstanbul’un merkezinde ilham verici bir çalışma ortamı sunmaktadır. Türkiye, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu'ndan girişimleri hedefleyen StartersHub’ın ana yatırımcıları MV Holding ve Gedik Yatırım’dır.
StartersHub bünyesinde, teknoloji girişimlerine yönelik Startupbootcamp İstanbul hızlandırma programına ek olarak diğer stratejik ortaklar ile açılan sektörel programlar aracılığıyla girişimcilere destek olmaktadır. Oyun sektöründe Netmarble ortaklığı ile başlatılan Game Garage’a yakın dönemde nesnelerin interneti (IoT) ve büyük veri (Big Data) programı da eklenecektir.