Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) son üç senedir Genç Liderler Akademisi düzenliyor. Bu sene 3. kez düzenlenen Genç Liderler Akademisi'nde lise öğrencileri projeleri ile katıldı ve büyük beğeni topladı. 1000 Lise öğrencisinin başvuru yaptığı organizasyonda 15 takım finale kalırken öne çıkan proje Erzurum'dan 'Hobilerle Zaman Yönetimi' oldu. 

Amerika Birleşik Devletleri'nde San Francisco 'da bulunan dünyanın teknoloji kalbi olarak nitelendirilen Silikon Vadisi'ne gitme şansı yakalayan Erzurum'lu gençlerin grubunun adı "Sphinx"

Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile pek çok faaliyet hız kazansa ve hızın önemi artsa da aslında doğru kullanılmadıkça teknoloji bizlere zaman kaybı yaşatabiliyor. Bu durumdan yola çıkarak Hobilerle Zaman Yönetimi adını verdikleri projeyle organizasyonda boy gösteren gençler, verimsiz kullanılan zamanları hobilerle verimli hale getirip kişilere aynı zamanda da hobi kazandırmayı hedefliyor. Uygulamalı eğitimlerle bunun için yol haritası çizilen projede özellikle yeni neslin televizyon ve internet kullanımı ile verimsiz geçirdiği zamanı değerlendirip topluma katkı sağlanmasından yola çıkılıyor. 

Projenin sahibi genç liderler Ahmet Asım Keskin, Haktan Yalçın ve Ali İhsan Demirci çok mutlu olduklarını ifade ederken Silikon Vadisi'ne gidip Google, Facebook ve Apple gibi firmaları ziyaret edecekler. Liseli gençlere danışmanlık yapıp onları bu başarıya hazırlayan öğretmenleri Hasan Basri Tokcan ise gururlu olduğunu iletirken Türkiye'nin dört bir yanından başvurulan yarışmada birinci seçildikleri ve böyle bir imkan sağladıkları için Uluslararası Antalya Üniversitesi'ne teşekkür etti.