Terra LUNA çöküşü ardından “içeriden” verdiği bilgilerle özellikle Twitter’da adından çoğu kez söz ettiren anonim hesap FatMan’den yeni ve fazla konuşulacak bir iddia daha geldi.

“50 milyon dolarlık yatın parasını ödeyemiyor”

FatMan bu kere, iflasın eşiğindeki 3AC şirketinin kurucusu ve CEO’su Su Zhu’nun borçla 50 milyon dolarlık süper-lüks bir yat satın aldığını ama, bu yatın ödemelerini de acilen yapamadığını belirtti. Fatman, Twitter hesabından konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Güvenilir bir kaynak, Su Zhu’nun 50 milyon dolarlık bir yat aldığını doğruladı. Zhu, arkadaşlarına ve şirketin gelecekte olası yatırımcısı olmasını beklediği kişilere, sürekli olarak bu yatı gösteriyor ve hava atıyordu. Ayrıca bu yat kredi çekilerek alınmıştı ve 3AC hemen yatın ödemelerini de yapamıyor. Fakat yat, hala Zhu’nun eline ulaşmadı. Teslimatın bir ay sonradan yapılacağı belirtiliyor. Zhu, yatın sadece fotoğraflarını gösteriyordu. ”

Fatman ayrıca 50 milyon dolarlık yat bilgisini Zhu Su’nun birkaç ay önce konuştuğu güvenilir bir fon yöneticisinden aldığını da belirtti.

2.7 milyar dolar çekti iddiası da ondan gelmişti

Hatırlanacağı üzere Terra LUNA’nın çöküşünden sonra Fatman hesabı koskocoman bir bahis daha ortaya atmış ve Kwon’un, UST’nin değerini 1 dolarda tutarak Degenbox protokolü aracılığıyla sadece birkaç ay içinde 2.7 milyar dolar para çektiğini yazmıştı. Kwon ise bu iddiaları reddetmişti.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/3acnin-kurucusu-su-zhu-50-milyon-lik-yatin-parasini-odeyemedi/