Fibabanka’nın 2015 yılı Mart sonu itibarıyla 6,6 milyar lira olan toplam kredileri, %37 artışla, 2016 yılı Mart sonunda 9 milyar liraya ulaşırken, kredilerin aktif toplamı içindeki payı %75 olarak gerçekleşti. Aynı dönemde müşteri mevduatı toplam pasiflerin %62’sini oluşturarak 7,5 milyar liraya yükseldi.

2016 yılı ilk çeyrek sonuçlarını değerlendiren Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar sonuçlardan memnun olduklarını kaydederek, “Bankamız 2016 yılının ilk çeyreğinde de büyümesini hızlı bir şekilde devam ettirmiştir. 2015 yılı son çeyreğinde IFC (Uluslararası Finans Kurumu) ve EBRD’nin (Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası) Bankamıza ortak olmaları sonrasında stratejik ortaklığımız uyumlu bir şekilde devam etmekte, bu ortaklık Fibabanka’nın büyüme hedeflerine daha hızlı bir şekilde ulaşmasına katkıda bulunmaktadır.” dedi.

Fibabanka Hakkında:
27/12/2010 tarihinde Fiba Grup bünyesine katılan Fibabanka A.Ş, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Gaziantep, İçel, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon’da toplam 69 şubesiyle kurumsal, ticari, KOBİ, tarım, bireysel ve özel bankacılık alanlarında hizmet vermektedir.