Zincir üstü çözümlemeli platformu Santiment, Terra Classic’in kendi token’ı olan LUNC’un her geçen gün sosyal medyada daha pozitif konuşulmaya başladığını belirten bir paylaşım yaptı.

“Tartışmalar volatiliteyi artırabilir”

Santiment paylaşımında, “Terra topluluğunun, LUNC için zincir üstü işlemlerde %1.2’lik aidat yakım insiyatifini kabul etmesiyle sosyal medyada bu konuda yapılan tartışmalarda ciddi bir artış laf konusu oldu. En fazla konuşulan başlıklarda LUNC olması ilerleyen zamanlarda bu kripto paranın volatilitesinde bir artış getirebilir” ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere topluluğun kabul etmesinin ardındaki her işlemde %1.2’lik token yakım uygulaması dün ilk önce 9 milyon 475 bin 200’üncü bloğun onaylanmasının ardındaki başlatılmıştı. Oysa bir süredir fiyatlanan bu gelişme, geçen günkü uygulamanın ardından LUNC değerinde bir çoğaltma getirmemişti. LUNC haberin yazıldığı dakikalarda 0.00025 dolardan operasyon görüyor.

10 milyar LUNC kalıncaya değin devam edecek

LUNC ve Terra Classic sisteminin sabit coin’i olan USTC’de yapılan her zincir üstü işlem bundan sonra %1.2’lik bir yakıma maruz kalacak. Bu koşul arzda 10 milyar LUNC kalıncaya dek devam edecek. Şu andaki talep ise yaklaşık 6.9 trilyon! LUNC arzında sistemin oluşturulmasından bu yana 315 milyon token yakılmış durumda…

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/kripto-para-toplulugunda-artan-lunc-ilgisi-santiment-analizi/