Beyoğlu Belediyesi işbirliğinde Polat ve Piyalepaşa sponsorluğunda "Geçmişten Günümüze Piyalepaşa" sergisi yoğun ilgi sebebiyle 30 Nisan'a kadar uzatıldı. 

Polat inşaat'ın Piyalepaşa'daki büyük projesi Piyalepaşa İstanbul'un sponsor olduğu sergi 19 Şubat'ta açılmıştı. Semtin 500 yıllık tarihine ait fotoğraflarla bezenen "Geçmişten Günümüze Piyalepaşa" sergisi, ay sonuna kadar ziyaretçilerle buluşacak. Sergide Piyalepaşa semtinin kurucusu Piyale Paşa'nın hikayeleri ve çeşitli dönemlerden bıraktığı izleri barındırırken, ziyaretçilerine 5 asırlık bir panorama sunuyor. Hasköy'deki Rahmi M. Koç Müzesinde ziyaretçilerini bekleyen sergi, Pazartesi günleri hariç 10.00-17.00 saatleri arasında tüm ziyaretçilere açık olacak. 

MİMAR SİNAN DA VAR
Mimar Sinan'ın henüz çözülemeyen dehası da sergide kendine yer buldu. Akdeniz korsanları ve nadidde eserler ile çiçek bahçelerinin görsel şöleni de sergide mevcut. Açıldığı günden bu yana 30 binden fazla kişi tarafından ziyaret edilen sergiyi sizin de vakit ayırıp gitmenizi öneriyoruz.