Kilo kontrolü için “via wong” yöntemini kullanıyorsunuz. Nasıl bir yöntem?

Türkiye’de çok yeni bir yöntem. İki aşamadan oluşur. Birinci aşamada tüketmekten vazgeçilemeyen, kilo aldıran gıdaların toksik izleri, enerjetik olarak vücuttan siliniyor. Böylece aşırı yeme isteği duyulan, kilo alımına neden olan gıdalara karşı iştahınız kapanıyor. Hemen ardından ise hızlı kalori yakma programımız devreye giriyor.

Bu yönteminin avantajları neler?

Diyet listesi olmadan, aç kalmadan, porsiyon hesabı yapmadan, kalori saymadan kilo vermek mümkün. Bağımlılık yapma oranı yüksek ve kilo aldıran gıdaları canınız istemediği için süreç son derece kolay ilerliyor.

Kalori yakma programından bahseder misiniz? 

Vakum, ozon, kolajen ve aromaterapinin birleştiği yeni nesil cihazlar kullanmaktayız. 30 dakikalık seanslarla haftada 5000 kalori yakmak mümkün oluyor.

Zayıflamayı aklına koyan bir birey, ilk ne yapmalıdır?

Başaracağına inanmalıdır. Olumsuz deneyimler kişiyi denemekten alıkoymamalıdır. Kendine uygun, doğru bir yöntemle her birey istediği sonucu elde edebilir. Karar veren kişi, doğru bir yöntemle desteklendiğinde başarı kendiliğinden gelir.

Enerjetik olarak arının ve zayıflayın

Her kiloda olan kişi zayıflayabilir mi? Örneğin, 130 kilo olan biri beslenme ve sizin sisteminiz ile zayıflar diyebiliyor muyuz?

Elbette. 133 kilo, 55 kilo olan danışanımız da var. Anlatmakla bitmeyecek kadar çok fazla başarı hikayemiz bulunuyor. Şehir içinden ve şehir dışından olmak üzere her kiloda ve neredeyse her yaştan danışanlarımız var.

Zayıflama yöntemlerinizin diğer yöntemlerden farkı nedir? 

Sistemimizde irade göstermeye gerek yoktur. Kararlı olmak yeterlidir. Kişinin iştahı kilo aldırıcı ve bağımlılık yapıcı gıdalara karşı kapatıldığı için uygulaması kolay ve zahmetsizdir. Vücudu enerjetik olarak arındırıyoruz. Hemen sonrası da hızlı kalori yakma programımız başlıyor. Kilo vermeyle birlikte bütünsel bir incelme ve sıkılaşma sağlanmaktadır.

 

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/enerjetik-olarak-arinin-ve-zayiflayin-6480756