Karar Gazetesi yazarı Akif Beki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'in kendisiyle ilgili iddiaların araştırılması istemini hatırlatarak, "Asilzade’ya yan polis, Asilzade aleyhine bir kanıta ulaşırsa ne yapacak? Mevcut işleyiş, bütün güven üstüne kurulu. Muhakkak polis delili karartacak, üstünde oynayacak değil. Natürel ki babasını bile tanımayacak. Bakan’la ilgili suçlamaları doğrulayacak her türlü bilgi ve bulguyu, elini sürmeden olduğu gibi soruşturma savcısına iletecek. Siz de buna gözü kapalı inanacaksınız.

Öyleyse bu sistemde örneğin FETÖ’cü diye ihbar edilen savcılar niye kendi kendisini soruşturmadı? Hakimler, niye kendi kendilerini yargılamadı? Polisler niye kendi kendilerini suçlamalardan aklayamadı?" diye yazdı.

Polisin, İçişleri Bakanı'nın taraf olduğu bir soruşturmada kanıt topladığını belirten Beki, "Aklınıza fena düşünceler gelmesin. ‘Bu ezanları susturamayacak, bu bayrağı indiremeyecek, bizi bölemeyecekler’ çerçevesinde bakın.

Bakar bakmaz, kabahat çeteleri devlete çökmüş gibi göğsünüze çöken ağırlıktan hemen kurtulacaksınız. Bismillah güya iç sıkıntınız geçecek, rahatlayacaksınız aziz halk." ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/erdoganin-eski-danismani-akif-bekiden-dikkat-ceken-yorum-haberi-533128