Fenomen dizi Halka izleyicisine müjde; Dizinin yeni bölümleri geliyor!

.com/Ayrıntısıyla Uğraşma – 2018 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisi  sıra dışı konusuyla çok uyarı çekmişti. Başrollerinde Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Şimşek ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı Halka, aksiyon türünde bir diziydi.

Birbirinden öbür şahsiyet ve hayatlara sahip olan iki genç adam ‘Kaan’ ve ‘Cihangir’in, tesadüf olarak düşündükleri ve felek sandıkları bir komploya aleyhinde omuz omuza mücadelesini anlatan dizi farklı konusuyla ilgi çekse de 19. bölümüyle ekranlara veda etmişti. Devamının çekilmesi yönünde izleyiciden büyük baskı geldi.

Halka izleyicisine müjdeli haberi Sina Koloğlu verdi. Koloğlu, dizinin yeni bölümlerinin yazıldığını söyledi.1 saatlik, 8 bölüm olacak şekilde tasarlanan Halka’nın yeni bölümleri büyük olasılık TRT’nin dijital platformunda yayınlanacak.

Fenomen dizi Halka izleyicisine müjde; Dizinin yeni bölümleri geliyor! 21

Daha önce Peaky Blinders’ın kurgucusunun, bütün bölümlerini dijitale yerinde hızlı bir akışla yeniden kurguladığını gösteren Sina Koloğlu, “İlk aşamada bu bölümlerin gelmesi düşünülüyor. sonradan, yeni bölümlerinin yayınlanması planlanıyor” İfadelerini kullandı.

Kadroya yeni isimlerin katılacağını da düşündüğünü bildiren Sina Koloğlu, “Bütün işler yolunda giderse, eylül ayında çekimlerin başlaması düşünülüyor. Anladığım, yapım ekibi gerçi temkinli. Bizzat ben bir adım atılmasını önemli buluyorum. ‘Halka’ ayrı bir diziydi ve hani tadı damakta kalmıştı diyebilirim” açıklamasını yaptı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/fenomen-dizi-halka-izleyicisine-mujde-dizinin-yeni-bolumleri-geliyor/1327789