Türk televizyon tarihinin en uzun süren dizilerinden biri olmayı başaran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Deli Hüsnü karakterini canlandıran Adnan Erdoğan, diziye veda ediyor.

DELİ HÜSNÜ AYRILIYOR

Yayın hayatına Show Tv'de başlayan sonrasında ATV'de gösterime giren ve şuan da Kanal D'de 13. sezonuyla ekranlarda boy gösteren fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta önemli bir ayrılık var. Dizinin eski karakterlerinden biri olan Deli Hüsnü lakabıyla da bilinen Hüsnü Yalınkılıç, önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde diziye veda ediyor. Oyuncu Adnan Erdoğan'ın hayat verdiği Deli Hüsnü karakteri, farklı kişiliğiyle kısa sürede herkes tarafından sevilen bir karakter olmuştu.



DİZİ YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA DEĞİŞTİRİYOR MU? 


Kurtlar Vadisi Pusu'nun, önümüzdeki sezon hangi kanalda devam edeceği ise belli oldu. Daha önceki yıllarda Kanal D, ATV, Star TV, TNT, Show Tv gibi birçok kanalda dolaşan dizinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Dizi yeni sezonda yine Kanal D'de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Kanal D yöneticilerinin diziyi elden kaçırmamak için yapımcıyla ön anlaşma imzaladığı da kulislerde konuşulanlar arasında. Kurtlar Vadisi Pusu 14. sezonuyla Eylül 2016'dan itibaren, yine kendi gününde ve saatinde Kanal D'de kaldığı yerden devem edecek.