Galatasaray’ın golcü oyuncusu saha dışında tekrar gündem oldu. Eşi Wanda Nara ile aralıksız manşetlerde olan Arjantinli golcünün bu kez yaptığı paylaşıma kimse amaç veremedi.

“O, KARIM! TEK AŞKIM”

Wanda Nara’yla fotoğrafını paylaşan Icardi, eşiyle barıştıklarını açıkladı. Icardi, “O, karım, tek aşkım, bu yaşam alemindeki kraliçem, kızlarımın annesi… Seni seviyorum. Milyonlarca güzel şey yaşadığımız, 10 takvim aşk, kıskançlıklara, kötü hislere, hakaretlere karşısında savaşmak, sahip olmak ve bugün olduğumuz şey olmak için kendimizden ne dek verdiğimizi sadece bizim bildiğimiz bu trene binmek isteyen çoğu “palyaçoyu” alçaltmak. Seni seviyorum ve seni hayatım baştan başa seveceğim hoş Kraliçem!” yazdı.

SONRASINDA ÇIPLAK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Bu paylaşımdan kısa zaman sonradan Wanda Nara’nın yatak üzerine uzanmış üstü çıplak fotoğrafını paylaşan Icardi’nin yaptığı olaya kimse amaç veremedi. Sosyal medyada kendisine gelen tepkiler sonrası apar topar fotoğrafı kaldıran Icardi yine gündem olmayı başardı.

WANDA NARA INSTAGRAM PAYLAŞIMLARI

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/galatasarayin-yildizi-icardi-esi-wanda-naranin-ustu-ciplak-fotografini-paylasti.html