AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan 'Odak Noktası'nda (CANLI)
banner121

Cumhurbaşkanı seçimleri ikinci turuna 3 gün kala AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Herkes Duysun TV ve İGF TV ortak yayında yerel ve genel siyasete yönelik gelişmeleri "Odak Noktası" programında değerlendiriyor.BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında "Odak Noktası" programına konuk oldu.

Bursa'nın ve Türkiye'nin 21 yılda elde ettiği kazanımları anlatan Başkan Gürkan, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtlıyor.

https://youtu.be/Wq39u_TBV2E

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.