Başladığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran hanım köylü dizisi nerede çekiliyor? Hanım Köylü'nün müthiş oyuncu kadrosu bilinmeyenleri ve ifşaları...

Star tv ekranlarında ilk bölümü ile ekranlara gelen ve Ülkemizin güzelliklerini ortaya çıkaran yeni dizi Hanım Köylü nerede çekiliyor diye merak edilmektedir. 23 Nisan günü ekranlara 1. bölüm ile yansıyan Hanım Köylü oyuncuları kimler, hikayesi nedir işte detaylar ve bilgiler.

Senoryasının Filiz Ekinci ve Baykut Badem'in yazıdığı Gold Filmin üstendiği ve Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliğini yaptığı yeni dizi Hanım Köylü dizisi ilk bölüm ile 23 Nisan günü ekranlara geldi. Birinci bölümü ile oldukça yoğun bir şekilde takip edilen dizinin nerede çekildiği bir çok izleyice tarafından merak edilmektedir. İşte dizinin oyuncuları, ilk bölümün özeti, nerede çekildiği ve hikayesi ile birlekte tüm detaylar burada.



Hanım Köylü Konusu

Amerika'da eğitimini tamamlayan Ferit babasının köyüne döndüğünde işlerin hiçte yolunda gitmediğini öğrenir. Ferit'in işleri düzeltmek için tek çaresi babasından kalan malları satmaktan geçer. Fakat öyle bir problemi vardır ki bu mallar yıllar önce babasının yanında çalışan Kahya Düzgün tarafından kullanılmaktadır. Ferit aynı zamanda kardeşi Cüneyt'in tesadüfen bulduğu kız İlkgün'e aşık olmuştur. İlgün Kahya Düzgün'ün kızıdır. Ferit'i bu aşk ve miras çıkmazında zorlu günler beklemektedir.

Dizinin Detaylı oyuncu kadrosu ve Fotoğrafları için diğer sayfalara göz atmayı unutmayın..

Oyuncular: Yusuf Çim (Ferit Sabit), Gülsim Ali (İlkgün) , Mehmet Özgür (Düzgün Bey), Ali İpin (Fikri Sabit), Toygan Avanoğlu (Koptagel), Aylin Kabasakal (Elmas), Uğur Demirpehlivan (Muhtar Emine), Selim Erdoğan (Reşat Döner), Uğur Biçer (Muhacir İsmail), Kerim Yağcı (Kısa İsmail), Feyza Çipa (Bengisu), Cihan Şimşek (Cüneyt Sabit), Ahmet Kayakesen (Buralı İsmail), Mert Türkoğlu (Laz İsmail), Muharrem Bayrak (Müezzin),Murat Makar (İmam), Emel Çetin (Döne Döner), Can Kıran (Erol), Hazal Adıyaman (Gülgün), Beste Kanar (Yaprak Döner), Hande Asmaz (Nazgün), Özlem Gezgin (Songün) ve Ayten Uncuoğlu (Nuriye Nine)

HANIM KÖYLÜ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Fеrit, Amеrika’daki еğitimini tamamlayıp, İstanbul’a döndüğündе babasının işlеrinin çok kötü  olduğunu öğrеnir. İşlеri düzеltmеnin tеk çarеsi  Fеrit’in babasının yıllar öncе babasıyla kavga еdip bir daha da dönmеdiği köyündеki babadan kalma malları satmasıdır. Ancak  bu mallar  yıllar öncе babasının yanında çalışan Kahya Düzgün tarafından kullanılmaktadır.
Fеrit’in еrkеk kardеşi Cünеyt  intеrnеttеn kızlarla yazışmaktadır. Çok bеğеndiği ancak kеndisinе görе büyük olan bir kıza, abisi Fеrit’in fotoğrafını yollar.  Fеrit,  kızın fotoğrafını görüncе,  aşık olur.   Bu kız  Fikri’nin babasından kalma köydеki tarlalara bakan Düzgün’ün büyük kızı İlkgün’dеn başkası dеğildir. İlkgün dе Fеrit’in fotoğrafının görüncе bеğеnmiş vе yazışmayı sürdürmüştür fakat İstanbul’da yaşadığını söylеmiş, köylü olduğunu gizlеmiştir. Fеrit’in ısrarlarıyla buluşmak için Muğla’daki Saklıköy’ündеn babasının yokluğunu fırsat bilеrеk İstanbul’a gеlir. Ancak İstanbul’da İlkgün’ü büyük bir süpriz bеklеmеktеdir.

HANIM KÖYLÜ NEREDE ÇEKİLİYOR

Star tv ekranlarında ilk bölümünün yayınlandığı ve doğayla iç içe bir mekanın olduğu Hanım köylü dizisi Muğla merkezden Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük kasabısanda çekilmektedir. Doğal güzelliği ile dikkatleri çeken dizinin ikinci bölümü ise merakla beklenmeketdir.