Müşterilerine, bulut tabanlı, tam otomatik ve hakiki zamanlı kişiselleştirilebilir bir iç dekorasyon dizayn servisi karşılayan Homster, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 4 milyon dolar değer biçme üzerinden yatırım aldı.

Homster, sunduğu servisi aracılığı ile müşterilerinin emlak, mobilya ve konut dekorasyon ürünleri satışlarına da yardımcı oluyor. Homster Kurucu Ortağı Arda Kaya, ABD'de bir Delaware C-Corp olarak 2022 Ocak ayında resmi olarak faaliyete geçtiklerini, teknolojileriyle ilgili ABD Berat ofisi (USPTO) tarafındaki berat başvurularının da 2022 Temmuz ayında yapıldığını belirtti.

ABD, Uzakdoğu ve Türkiye'deki 10'un üstünde müteahhit firma, mobilya ve Home Decor perakendecisi ile iş geliştirme süreçlerinde olduğunu gösteren Kaya, satışlarının mart ayı içerisinde başlayacağını; otomasyon bir uçtan bir uca, manuel metotlara kadar yüzde 99'un üzerinde maliyet ve yüzlerce katlık sürat avantajı sağladıklarını açıkladı. Bunun yanına, manuel metotlar ile mümkün olmayan, gerçek zamanlı olarak kişiselleştirilebilir bir dizayn hizmeti sunduklarının da altını çizdi.

Kazanç modellerinin, tek seferlik satışlar, devirli hizmet abonelikleri, ürün reklamları ve pazar yeri komisyonlarından oluştuğunu da sözlerine ekleyen Kaya, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından aldıkları yatırım ile 2023'ün 3. çeyreği ile birlikte tohum yatırım turunu tamamlayıp şirketin merkezini ilk niyet pazarı ve şirketin kurulduğu ülke olan ABD'ye taşımak istediklerini söyledi. Kaya, bunun sonrasında da global operasyonu hem emlak ayrıca de perakende tarafında geliştirmeyi planladıklarını belirtti.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/03/homster-keiretsu-forum-turkiyeden-4-milyon-dolar-degerleme-ile-yatirim-aldi/