İlhan Şen ve Deniz Işın’ın buluştuğu Sevmek Zamanı dizisi sosyal medyada parladı!

atv’nin, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizisi Hoşlanmak Zamanı, Pazartesi akşamı ekran yolculuğuna başladı. Zamansız karşılaşan bir kadın ve bir erkeğin; imkansızlığın içinden doğan aşk hikayesini konu alan Sevmek Zamanı ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.

İlk bölümüyle izleyicilere hüznü ve neşeyi birlikte yaşatan Sevmek Zamanı sosyal medyada da çok konuşuldu. Birinci bölüm etiketi #SevmekZamanı birim başladıktan kısa vakit sonradan Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve ikinci sıraya dek yükseldiği listede, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

İlhan Şen ve Deniz Işın'ın buluştuğu Sevmek Zamanı dizisi sosyal medyada parladı! 17

‘HOŞLANMAK ZAMANI’ İLK BÖLÜMÜYLE İZLEYİCİNİN KALBİNİ ÇALDI

Hoşuna Gitmek Zamanı’nın ekran yolculuğuna başladığı akşamda, oyuncular, üretim ekibi ve atv yönetimi birincil bölümü düzenlenen organizasyonda birlikte izledi. Yapımcılar Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun konut sahipliğindeki organizasyona, atv Genel Müdürü Ali Türkarslan, Genel Müdür Yardımcısı Dilaver Kıvrak, Dramalar Müdürü Gürhan Özçiftçi, Yayınlama Müdürü Ali Sezer de katıldı.

FİRUZE VE KAĞAN’IN DESTANSI AŞK ÖYKÜSÜ BAŞLADI

Başarılı üniversite öğrencisi Firuze’nin hayatı, vapurda esrarengiz bir adamla tanışınca geri dönüşü olmayan biçimde değişti!

İlhan Şen ve Deniz Işın'ın buluştuğu Sevmek Zamanı dizisi sosyal medyada parladı! 18

Vapurda raslantı karşılaştığı Kağan’la romantik bir tanışma yaşayan Firuze, kendini şoför olarak tanıtıp isminin Alpler olduğunu söyleyen bu gençten fazla etkilendi. İkili kısa sürede birbirine aşık olurken, Kağan bir türlü gerçek kimliğini Firuze’ye açıklayamadı.

Aynı Firuze gibi daha evvel hiç tanımadığı duyguları yaşamış Kağan, Firuze’yle birlikte yapabilmek için yaşamını büsbütün değiştirmeye karar verdi oysa bunun hiç de basit olmadığını kısa sürede anladı.

Yetimhanede çoğalan Firuze ise kardeşleriyle birlikte verdiği yaşam mücadelesinde kritik bir dönemece geldi. Minik kardeş Ömer annelerinin hayatta ve hapishanede olduğunu nihayet öğrendiğinde ortalık karıştı. Firuze, ailesiyle ilgili gerçeği Kağan’a anlattıktan daha sonra bisiklet kazası geçirince hastaneye gelen kardeşleri Kağan’la tanışmış oldu.

İlhan Şen ve Deniz Işın'ın buluştuğu Sevmek Zamanı dizisi sosyal medyada parladı! 19

Kağan hastaneden ayrıldıktan daha sonra Firuze aşık olduğunu ağabeyi Feryat’a itiraf etti. Firuze’ye gerçekleri söyleyememenin acısını yaşamış Kağan ise ait olduğu hayata döndü ve eşinin düzenlediği beşinci izdivaç yıldönümü kutlamasına katıldı!

‘Hoşlanmak Zamanı’ yeni bölümleri ile her pazartesi saat 20.00’de atv’de!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ilhan-sen-ve-deniz-isinin-bulustugu-sevmek-zamani-dizisi-sosyal-medyada-parladi/1327838