Geçtiğimiz Şubat ayının 19'unda 2,5 yıldır beraber olan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ Paris’te evlenmişti. İkili Emirgan’a taşındı.

Yakışıklı oyuncu, nikah öncesi kiraladığı evin dekorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından önceki gün Ulus’ta oturduğu evden ayrılarak Emirgan’daki yeni evine geçti. Kıvanç Tatlıtuğ’un yakın arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu da tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ gibi 14 Mayıs’ta Cunda Adasında evlendikten sonra Emirgan’a taşınma kararı aldı.
 
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Cihangir ve Rumelihisarı’ndaki evlerinden ayrılıp senarist arkadaşları Kerem ve Pınar Deren’in Emirgan’daki Boğaz manzaralı villasına taşınmayı planlıyor.
 
Bu sayede ara ara bir araya gelip konsol oyunu oynayan, birbirlerini çok seven Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu, Emirgan’da komşu olacak. Kenan İmirzalıoğlu yakın dostu Kıvanç Tatlıtuğ’un Paris’teki nikahına, geçmişte 5 yıl beraberlik yaşadığı Zeynep Beşerler ve eşi Emir İçgören de orada olduğu için katılım gösterememişti. Kıvanç Tatlıtuğ’un Kenan İmirzalıoğlu’nun nikahına katılıp katılmayacağı ise şuan merak konusu. Kıvanç Tatlıtuğ, bir süredir basketbol oynarken sakatladığı dizinden ameliyat olduğu için koltuk değnekleri ile dolaşabiliyor.