Meşhur Dokuma’de Sabri Ünlü sahte vekaletle Zülküf Meşhur’nün mallarına mı çöktü?

Siyaset Gerçeği sitesinin haberine tarafından olay Bayrampaşa’da bulunan Çizmeciler iş hanında meydana geldi. İddiaya tarafından, uzun yıllar önce Zülküf Ünlü ile Sabri Ünlü isminde iki kardeş dokuma üstüne bir firma kurdu. Bir vakit sonradan iki kardeş arasında demin bilinmeyen bir nedenle anlaşmazlık yaşandı.

İKİ KARDEŞ DAVALIK OLDU

İddiaya kadar Hollanda’da yaşamış Zülküf Ünlü, kardeşi Sabri Meşhur’nün bir takım sahte belgeler düzenleyerek kendisine ait İstanbul’daki mallarına hileli yere el koydu. Durumu anlayan Zülküf Meşhur, kardeşi Sabri Ünlü hakkında savcılığa kabahat duyurusunda bulundu. İki kardeş arasında görülen tarafların iddiaları araştırılıp olayın netlik kazanacağı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Kendisine ait mülk varlığının haksız yere kardeşi Sabri Ünlü tarafından alındığı iddia edilen Zülküf Meşhur, bazı belgeleri açtığı bir internet sitesinden yayınladı. Ayrıca Zülküf Meşhur’nün kurduğu internet sitesinden de bir takım talimat yayınladığı görüldü.

İSTANBUL’DA MİRAS KAVGASI DAVALIK OLDU!

Uzun zamandır kardeşler arasında süren davada Zülküf Ünlü, kardeşi Sabri Meşhur’nün mallarına hileli olarak çöktüğünü ve sahte velayetle ele geçirdiğini iddia etti.

Kadıköy 5. Asliye Ticaret Mahkemesinde süren davada Zülküf Meşhur; ”12-15-1992 tarihinde İstanbul Bayrampaşa çizmeciler is hanında B.Sabri Meşhur ile Meşhur dokuma firmasını kurduk. Ne eyvah ancak haberim olmadan Hollanda TC başkonsolosluğunda Zülküf Ünlü adına hisselerini satacak sahte bir vekalet düzenlenmiştir” dedi.

Zülküf Ünlü: ”Bir şekilde evraklardaki kağıtların fotokopisi çekilmiş ve fotoğrafım yapıştırılıp bunu da konsoloslukta çalışan muavine mühürletip imzalatmışlar. Tedbirli bakıldığında sahte oldukları çok iyi anlaşılıyor, çünkü fotoğraflar, mühürler, imzalar bambaşka öbür yerlerde, birde benim Zülküf Ünlü’nün imzasına bakıldığında 2. evrakta benzer kelimelerin üstünde olduğu görülüyor” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/is-adami-sabri-unlu-miras-kavgasi-yuzunden-kardesi-ile-davalik-oldu.html