26 yaşındaki vücut olumlama aktivisti model, çoğunlukla bikinili fotoğraflarını paylaşıyor ve insanların vücutlarını sevmeleri, kabul etmeleri yönünde açıklamalarda bulunuyor.

Salı günü Kaliforniya’da olan İngiliz hoş, açık mavi bikinisiyle Hollywood’un ikonik pinup kızlarına benziyordu! Sarışın bomba, saçlarını topuz yapmıştı. Koyu mavi bir duvarın önünde birbirinden eğlenceli pozlar veren Lawrence yeniden yürek hoplattı. Makyaj yapmayan seksi model, doğal güzelliğiyle büyüledi.

Kıvrımları ve şekilli bacaklarıyla şovmen Lawrence, vücut olumlama hareketinin en ateşli savunucularından.

Yıllar her tarafında model yapabilmek için aşındırmadığı kapı kalmayan fakat her seferinde de “artı kilolusun” denilerek geri çevrilen Isra Lawrence hemen bu görüntüsüne teşekkür borçlu olduğunu sosyal ağ hesabından ilan etti.

Fiziksel pozitivizmin günümüzdeki öncülerinden biri olan Iskra Lawrence; Instagram sayfasında kısa şortlu bir pozunu “Artık bacaklarımdan korku etmiyorum, buna minnettarım, bedenimin yeteneklerine minnettarım” notuyla paylaştı. Lawrence paparazziler tarafından çekilen ve herhangi bir düzeltme yapılmadan yayınlanan pozlarını da sevdiğini açıklama etmişti.

Kıvrımlarıyla barıştığından beri mutlu bir yaşam sürdüğünü söyleyen model, kum saati vücudunun sırrı için ‘Esnek bir çalışma programı uyguluyorum. Besin şeklim değin yaptığım spor da manâlı. En fazla squat hareketini yapıyorum.’ şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/iskra-lawrence-bu-beden-icin-minnettarim.html